Biotech L-CARNITINE 1000 MG (30 tableta)

1.150,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Biotech L-CARNITINE 1000 MG (30 tableta)

L-Carnitine 1000 mg

- Pretvara telesne masti u dodatnu energiju
- Smanjuje stvaranje mlečne kiseline u mišićima
- Povećava energiju, snagu i izdržljivost
- Ubrzava oporavak nakon intenzivnog treninga
- Poboljšava opšte zdravlje organizma

L-karnitin je amino kiselina koja u organizmu igra vrlo značajnu, metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija, ćelijskih organela u kojima se pretvara u energiju.

Osim što učestvuje u metabolizmu masti L-karnitin utiče i na smanjenje nakupljanja mlečne kiseline u mišićima, pospešuje izgradnju mišićne mase, pozitivno utiče na regeneraciju mišića i oporavak nakon intenzivnih treninga, na rad srčanog mišića i pankreasa.

L-karnitin 1000 mg sadrži 1000 mg visoko efikasnog i čistog L-karnitin tartrata. Napravljen je za posvećene osobe koje biraju najbolji način za postizanje svojih fitness ciljeva.

Sastojci: L-karnitin-tartrat; učvršćivač: dikalcijum fosfat; stabilizator: hidroksi propilmetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, stearinska kiselina; boje: žuti oksid gvožđa, tartrazin**, sanset žuta FCF**

**Mogu imati nepovoljan efekat na aktivnost i pažnju kod dece

Nutritivna vrednost

Sadržaj u 1 tableti

Sadržaj u 100 g

Energija

10,2 kJ/2,4 kcal

567 kJ/133 kcal

Proteini

0,6 g

33,3 g

Masti

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

L-karnitin L-tartrat

1000 mg*

55,55 g

 

Način upotrebe: Uzeti jednu tabletu dnevno 30-60 minuta pre vežbanja.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, držati dalje od direktnog izvora toplote, vlage i sunčeve svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Pre upotrebe kosultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.