Isostar POWER TABS (10 tableta)

540,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Isostar POWER TABS (10 tableta)

Power Tabs

- obezbeđuje optimalnu hidrataciju organizma
- pogodni za duže, intenzivne treninge
- ne stvaraju želudačnu kiselinu
- osvežavajuči ukus limuna

Zahvaljujući specifičnom balansu ugljenih hidrata i minerala, Powertabs šumeće tablete su posebno korisne ukoliko preferirate intenzivne treninge. Zbog svoje izotonične formule, ovo piće obezbediće optimalnu hidrataciju vašeg organizma. Takođe, bogat je anti-oksidantima, vitaminima C i E, koji su neophodni za borbu protiv slobodnih radikala koji se proizvede tokom treninga, kao i vitaminom B1 neophodnim za ćelijsko korišćenje ugljenih hidrata. Istovremeno sadrži malo kalorija, samo 86 kcal po porciji.

Preporučena upotreba: jednu dozu (2 tablete) rastvoriti u 500 ml vode i piti tokom treninga. Preporuka je da se uzima 150 ml pripremljenog napitka na svakih 15 min I to tokom zagrevanja, treninga i do 2 h nakon završenog treninga. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: kombinovati ga sa Energy gel u trenutku najveće iscrpljenositi i sa High Energy Bar pre treninga.

Pakovanje: 10 tableta (5 doza). Jedna doza sadrži dve tablete.

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivna vrednost

Na pripremljenu porcij*

Na 100 g proizvoda

Energija

367 kJ/86 kcal

1525 kJ/358 kcal

Proteini

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

19 g

79 g

Šećeri

18 g

75 g

Masti

0 g

0 g

So

3,4 g

0,8 g

*2 šumeće tablete (24 g) rastvorene u 500 ml vode

Sastav proizvoda:

Sastojak

1 porcija (2 tablete)

% PDU*

Vitamin C

19 mg

24

Vitamin E

3,4 mg

28

Vitamin B1

0,26 mg

24

*PDU=Preporučeni dnevni unos

Sastojci: glukoza, regulator kiselosti: limunska kiselina, natrijum-hidrogenkarbonat, skrob, maltodekstrin, prirodna aroma limuna, kalijum-hidrogenkarbonat, magnezijum-karbonat, kalcijum-karbonat, natrijum-hlorid, kalcijum-fosfat, zaslađivač: aspartam, aL-skorbinska kiselina, dl-alfa-tokoferil-acetat, tiamin-mononitrat, boja: beta karoten.

Informacije o alergenima: Sadrži izvor fenilalanina.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktnih uticaja svetlosti, toplote i vlage. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu.Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.