Penis xxl krema za jačanje erekcije i povećanje (200ml), ORION01960

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Penis xxl krema za jačanje erekcije i povećanje (200ml), ORION01960

Preparati za potenciju su razne kapsule, kreme, gelovi koji utiču na Vas dajući Vam jaču erekciju, veću izdržljivost i produženje odnosa.
Postoje različiti načini upotrebe preparata za potenciju u obliku tablete, od par sati pred odnos do terapijskog načina uzimanja. Postoje mnoge vrste prirodnih varijanti kapsula koje daju jaču potenciju i bolje opšte zdravlje penisa, zbog potpuno prirodnih sastojka ove preparate možete kupiti bez doktorskog recepta, dok npr. Viagru možete samo dobiti u bolje snabdevenim apotekama sa receptom od Vašeg doktora. Mnogi koji su probali Viagru i druge prirodne alternative, kažu da im više odgovaraju prirodne alternative jer ostaju u potpunoj kontroli nad svojom erekcijom i više uživaju u sexu.
Kreme se obično mažu po telu penisa i povećavaju cirkulaciju, tj. prokrvljenost, samim tim penis je tvrđi i dobijate jaču potenciju.
Postoje isto razni gelovi koji se uzimaju oralno ili se kao kreme mažu po telu penisa.

Karakteristike:

Najprodavanija krema za muškarce. XXL krema je namenjena muškarcima za jačanje erekcije i povećanje penisa. Ova kvalitetna nemačka krema sadrži aktivne sastojke koji utiču na pojačanu cirkulaciju krvi u penisu dajući jaču erekciju. Može se koristiti svakodnevno, bez parabena, proverena i delotvorna. XXL kremu preporučujemo svima koji žele da postignu jaču erekciju, kao i muškarcima koji rade vežbe za povećanje penisa . XXL kremu nanesite na penis i dobro utrljajte dok u potpunosti ne upije, bezbedna je za upotrebu i sa kondomima. Sadrži vitamin E i jojoba ulje. PREPORUČUJEMO. Pakovanje: 200ml.