Dymatize Nutrition liquid l-carnitine (473ml)

1.890,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Dymatize Nutrition liquid l-carnitine (473ml)


- L-karnitin pospešuje razgradnju masti i njihovo pretvaranje u energiju

- Posebno delotvoran pre aerobnog (kardio) treninga

- U tečnoj formi za bržu apsorpciju

 

Na najpogodniji i najukusniji način možete dobiti čist L-Carnitine u Dymatize flašici od 1.100 mg L-Carnitin-a koja sadrži 31.5 porciju. Uz ovaj preparat u tečnom obliku sigurno ćete postići lakšu, bržu i potpuniju apsorpciju L-Carnitine-a. Ono što sigurno razlikuje ovaj proizvod od konkurentskih je da Dymatize-ov Liquid L-Carnitine sadrži 1100 mg L-Carnitine-a u 15 ml.

Kada je u pitanju rast i razvoj, sagorevanje masti, povećanje energije i poboljšan otpor mišićnom zamoru, po tome je poznata amino kiselina L-Carnitine.

 

Sagorevač masti - L-Carnitine igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju.

 

Izdržljivost i snaga - klinička istraživanja su pokazala da L-Carnitine podržava izvođenje sportskih aktivnosti i izdržljivost sportista tako što podiže energetski nivo organizma. Telo će se više osloniti na masnoće kao izvor energije. Sve to kombinovano sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, može da produži kapacitet vežbanja pre zamora.

 

Zdravlje srca - Postoje raznovrsne objavljene studije koje pokazuju da je L-Carnitine koristan u povećavanju produktivnosti srca, poboljšavajući njegovu funkciju, stimulišući njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema.

 

Dodatak Vitamina B5 - Dodatak vitamina B5 (Pantotenske kiseline) osigurava L-Carnitin-ovu ulogu u oksidaciji masnih kiselina i ugljenih hidrata radi proizvodnje energije. Takođe učestvuje u sintezi masnih kiselina, holesterola, steroidnih hormona i amino kiselina. Primetan je i njegov efekat na stres.

 

Pogodnosti, kvalitet i vrednosti - Bilo da ga koristite za zdravlje vašeg srca, radi izdržljivosti ili gubitka masti, možete biti sigurni da dobijate kvalitet i prave vrednosti sa L-Carnitine-om od Dymatize-a!

 

Ukus: narandža, šumsko voće (prilikom naručivanja u komentaru ostavite naziv ukusa koji želite da pošaljemo).


Preporučena upotreba: uzeti jednu supenu kašiku (15 ml) do dva puta dnevno. Može se mešati sa vodom ili sokom. Pre upotrebe promućkati.

 

Nutritivna vrednost

Sadržaj po dozi (15 ml)

Sadržaj na 100 ml proizvoda

Energija

0 kJ/0 kcal

0 kJ/0 kcal

Masti

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

Šećeri

0 g

0 g

Sastojci

Količina po dozi (15 ml)

% PDU

Količina na 100 ml proizvoda

%PDU

Natrijum

0 mg

0%

0 mg

0%

Pantotenska kiselina (Vitamin B)

10 mg

33%

66.67 mg

222%

L-Karnitin

1100 mg

*

7333.33 mg

*

 

Napomena: sastav u tabeli prikazan je za ukus narandža

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

 

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.