Biotech l-carnitine drink 1000mg (500ml)

140,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Biotech l-carnitine drink 1000mg (500ml)

- 2 u 1 – osveženje i energija iz masti
- Formula bez šećera

Konzumiranje ovog napitka preporučuje se sportistima i rekreativcima koji se bave aerobnom aktivnošću. Biotech-ov napitak sa L-karnitinom ima dvojaku funkciju – obezbeđuje preko potrebnu hidrataciju u toku treninga i utiče na povećanu iskoristljivost masnog tkiva kao vida energije. Stoga, imaćete više energije na treningu i proces gubitka kilograma i suvišnog masnog tkiva ćete učiniti daleko efikasnijim i lakšim!

Ukoliko želite da trenirate efikasnije i sagorite višak masnih naslaga – osvežite se uz jedan ovakav napitak koji u svom sastavu sadrži visok nivo aktivnih sastojaka i dostupan je u različitim osvežavajućim ukusima i ne sadrži šećer.

 

Ukus: kaktus-smokva, kivi-jagoda, kruška-jabuka (prilikom naručivanja u komentaru ostavite naziv ukusa koji želite da pošaljemo).


Preporučena upotreba: Konzumirati pre i tokom treninga.

 

Nutritivna vrednost

Po porciji (500ml)

Na 100 ml proizvoda

Energija

12,5 kJ/3 kcal

2,5 kJ/0,6kcal

Proteini

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

-od čega šećeri

0 g

0 g

0 g

0 g

Masti

-od toga zasićene masti

0g

0 g

0 g

0 g

So

<0,05 g

<0,01 g

Sadržaj aktivnog sastojka

Po porciji (500ml)

Na 100 ml proizvoda

L-karnitin

1,5 g

0,3 g

 

Napomena: Navedeni sastav je za ukus kivi jagoda

 

Sastojci: voda, L-karnitin (300mg/100ml), regulator kiselosti: limunska kiselina, arome, konzervansi: kalijum sorbat, natrijum benzoat, zaslađivač: sukraloza

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

 

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.