LED LAMPICE (zavesa), 52-180

1.980,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

LED LAMPICE (zavesa), 52-180

 

Novogodišnji praznici su jedna od prelepih prilika kada jedni drugima poklanjamo puno pažnje, emocije, toplinu i harmoniju u želji da svoje najmilije obradujemo i u Novu Godinu uđemo sa pozitivnom energijom. Osećamo potrebu da praznike provedemo u bliskom i prijatnom društvu kao i da nam ambijent u kome boravimo bude prijatan tokom praznika, kao i da darujemo izvrsne poklone onima koje volimo.

Da bi vaša jelka izgledala savršeno, važno je da obratite pažnju na redosled kićenja. Najbolje je da prvo postavite svetleće lampice, posle toga perle, girlande i trake, a tek na kraju pojedinačne ukrase. Predlažemo da ukrašavanje počnete od unutrašnjeg dela ka spoljašnjem. Iako vam to možda deluje kao nevažan savet, verujte da će i te kako uticati na to da jelka deluje bogatije i ujednačenije okićena. Predlažemo Vam da pogledate neke od ukrasa na našem sajtu.

 

Karakteristike:

 

Novogodišnja dekoracija sa 100 LED lampica i kontrolerom za izbor jednog od više režima rada. Fenomenalan ukras za novogodišnji enterijer, jelku, vrata, prozor, zid. Dimenzije zavese su 100 x 100 cm. Na LED zavesi se nalazi 100 lampica.

 

- Dimenzije: 100 x 100 cm

- Broj LED lampica: 100

- Lampice su bezbedne za korišćenje (poseduju atest za korišćenje elektronskih uređaja)

- Izuzetno mala potrošnja energije

- Odlična mehanička otpornost LED sijalica

- Životni vek sijalica do 50000 časova rada

- Namenjene za unutrašnju upotrebu (IP20)

- Snaga 1 LED lampice: 0.0576 W

- Max. potrošnja: 8.64 W

- Napajanje: 220 - 240 V