E-POSLOVANJE, R. Kalakota, M. Robinson

3.750,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

VODIČ KA USPEHU!

E poslovanje 2.0, kao naslednik odlično prodavanog prvog izdanja knjige o toj suštinskoj temi, dolazi u pravi čas kako bi se objasnilo na koji način menadžeri rekonstruišu svoja preduzeća u cilju maksimalnog iskorišćavanja prednosti koje donosi e-poslovanje.

Ravi Kalkota i Marcia Robinson prikazuju inovativni aplikacijski okvir koji upravlja prelaskom od tradicionalnog modela poslovanja na model e-poslovanja. Oslanjajući se na svoje veliko lično iskustvo u radu s vodećim preduzećima, oni nude jasnu sliku korisnosti i izazova koje poručuju i s kojima se suočavaju e-preduzeća. Utvrđuju temeljna načela dizajna za izgradnju uspešnih poslovnih slučajeva e-poslovanja. Novi modeli poslovanja, temeljeni na mrežama, daju novi ključ za uspeh u tržišnom nadmetanju i stvaranju bogatstva. Zbog toga je knjiga koju su napisali Ravi Kalakota i Marcia Robinson došla u pravo vreme.

E-poslovanje danas predstavlja centralni pojam u srcu poslovne strategije. Kada ovu knjigu jednom pročitate, znaćete zašto će celokupno poslovanje uskoro postati e-poslovanje.

 

Povez: mek

Format: 19,0 x 24,0 cm

Broj strana: 602 str.

Jezik: hrvatski