Balzam za oštećenu i tretiranu kosu od ružine vode, 330ml

410,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Balzam za oštećenu i tretiranu kosu od ružine vode, 330ml


Serija proizvoda "Rose of Bulgaria" je kreirana na bazi ružine vodice. Ruža nije slučajno nazvana Kraljica Cveća. Njene nebeske mirisne latice, ne samo da donose radost i ushićenje na oko, već imaju i lekovita svojstva.

Ružina voda se koristi u kozmetici, medicini i parfimeriji od davnina. Bugarska ružina voda je sa najvišim kvalitetom i cenjena je širom sveta. Obično ružina voda se proizvodi od latica ruže Damascena. Ona je nusprodukt procesa parne destilacije, gde se ulje od ružinih latica uklanja sa površine. Od 1 kg ružinih latica se dobija jedan kilogram ružine vodice.

Danas se ružina voda najčešće koristi u kozmetici zbog svojih magičnih svojstava na kožu. Ona istovremeno kontroliše i balansira proizvodnju sebuma, što je čini univerzalnim sredstvom za čišćenje, pogodnom kako za suvu, tako i za masnu kožu. Hidrira i održava pH ravnotežu suvoj i osetljivoj koži. Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima bori se veoma uspešno sa aknama na koži. Popularan lek je pri lečenju svih vrsta dermatitisa. Njen rad je raznovrstan i veoma delikatan - daje energiju, osvežava i vlaži kožu, ublažava osip na koži i alergije.

 

Karakteristike:


Prirodna ružina vodica sa visokim sadržajem etarskog ulja ruže je jedinstven sastojak u ovom balzamu, koji u kombinaciji sa specijalnim hranljivim materijama i vitaminima obezbeđuje snagu i lepotu vaše kose. Sadrži ulje jojobe i ekstrakt kamilice, koji hrane i hidriraju u dubinu suvu i oštećenu kosu, čineći je svilenkasto-mekom, sjajnom i laku za oblikovanje.