Šampon za kosu od ružinog ulja, 230ml

620,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Šampon za kosu od ružinog ulja, 230ml


Serija "Regina Floris" je inspirisana duhom bugarskog ružinog ulja. Klasika, stil, elegancija i prefinjenost - stvari koje se osećaju dušom. Miris serije je posebno razrađen od francuske parfimerijske laboratorije Jean Niel. Miris serije je jedinstvena kombinacija senzualnih nota od nežne Bele Frezije, Arapskog Božura i egzotičnog Ličija u kombinaciji sa Đurđevkom, Francuskom Magnolijom i naravno strastvenom i opojnom Bugarskom ružom. U baznim notama je utelotvorena nežnost i prašaste note od prirode Atlaskog kedra. „Lepota kroz zdravlje, čistoću i harmoniju sa prirodom” - Ovaj koncept je vodeći prilikom razvoja nove kozmetičke serije "Regina Floris" - ulja Bugarske ruže.

Korišćenje najkvalitetnijih biljnih sastojka i njihove maksimalne efektivne koncentracije je glavni prioritet zastupljen u našoj kozmetici. Bugarsko ružino ulje je najskuplje, najtraženije i teško dostupno eterično ulje na svetu. Sadrži više od 300 dragocenih supstanci koje imaju čudesne efekte na ljudsko telo i čini ga vrednim eliksirom u kozmetici, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji širom sveta. Sa svojim jakim antiinflamatornim, antibakterijskim i regenerativnim dejstvom, bugarsko ružino ulje je idealno za ishranu, omekšavanje i regeneraciju oštećenog tkiva i usporavanje procesa starenja ćelija. Uz svoj nežni i očaravajući miris, ružino ulje ima moćno aromaterapeutsko dejstvo na ljudski organizam - uklanja nervnu napetost, jak je antidepresiv i afrodizijak.

 

Karakteristike:


Hranljiv, omekšavajući i izuzetno diskretan, ovaj šampon, obogaćen sa 100% čistim bugarskim ružinim uljem ima svilenkast i omekšavajući efekat i daje elastičnost kosi. Šampon olakšava češljanje kose i njeno oblikovanje. Ona postaje zdrava i sjajna. Uravnotežena formula šampona sadrži prirodne sastojke za dobijanje pene, ne iritira kožu glave, smanjen sadržaj soli. Ne dovodi do oštećenja kose i obezbeđuje zaštitni sloj na kosi. Hidrolizovani protein iz pšenice pruža brzo i efikasano anti-inflamatorno dejstvo na koži glave i smanjuje krzanje kose.