MEGA SEX krema za povećanje penisa, 800114

750,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

MEGA SEX krema za povećanje penisa, 800114

 

MEGA SEX krema za povećanje penisa je proizvod koji koriste isključivo muškarci kao preparat za povećanje polnog organa. Ovaj proizvod se nalazi u pakovanju od 15 ml i baziran je isključivo na biljnoj osnovi. Zapravo, na našem sajtu možete pogledati široku paletu proizvoda koji su namenjeni stimulaciji muškaraca, a među njima je i ova krema.

 

SASTAV:


Jedna MEGA SEX krema za povećanje penisa sadrži sledeće sastojke:

- Boswellia Serrata (4mg)

- Tanacetum parthenium (4mg)

- Petroselinum hortensis (6mg)

- Capiscum frutescens (5mg)

- Zingiber officinalis (6mg)

- i ostale pomoćne supstance do zapremine do 50ml.

 

INDIKACIJE:
Nedovoljna veličina (dužina/debljina) penisa i nemogućnost da se zadovolji partnerka. Potreba za povećanjem penisa opravdana je isključivo u sledećim slučajevima:
– kada muškarac ima jak kompleks inferiornosti zbog veličine svog penisa (pa bi povećanje penisa moglo biti rešenje) ili
– kada muškarac želi povećati dužinu/debljinu penisa radi zadovoljenja svoje partnerke.

DOZIRANJE:
Preporučena primena MEGA SEX kreme za povećanje penisa je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje svakodnevna upotreba MEGA SEX kreme za povećanje penisa tokom tri meseca, kako bi preparat ispoljio svoj maksimalni efekat.

NAČIN PRIMENE:
MEGA SEX krema za povećanje penisa je namenjena isključivo za spoljašnju upotrebu. Na telo penisa naneti kremu i nežno masirati 1-2 minuta.

NEŽELJENA DEJSTVA:
MEGA SEX krema za povećanje penisa je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu tubu čuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne tube je 15ml.