Natrol INC alpha lipoic acid (300mg)

1.880,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Natrol INC alpha lipoic acid (300mg)


- Minimizira oštećenja nastala usled delovanja slobodnih radikala na ćelije

- Transformiše šećer u krvi u energiju

- Potpomaže dejstvo drugih antioksidanata (vitamina C, vitamina E)

 

ALA- Alfa - lipoinska kiselina je jedan od najmoćnijih antioksidanata u našem telu. Njena uloga je da minimizira oštećenja nastala usled delovanja slobodnih radikala na ćelije. Ovi procesi oštećenja se dešavaju svakodnevno i praktično ih je nemoguće izbeći. Bez ključne uloge ovog i drugih antioksidanata naše telo bi mnogo manje vremena moglo normalno funkcionisati.
Sa druge strane ALA ima sposobnost i regulacije nivoa šećera u krvi. Zahvaljujući ovoj sposobnosti ALA se koristi u ishrani kako sportista, tako i rekreativaca.
Transportne osobine, koje poseduje ALA pružaju mogućnost transporta kreatina i hranljivih supstanci do mišićnih ćelija. Baš zbog ove sposobnosti ALA je sastavni deo svih kvalitetnih proizvoda baziranih na kreatin - transportnim sistemima. Alfa lipoinska kiselina poznata je još i pod imenom: “Univerzalni antioksidant“, kako njena uloga nije samo ograničena kao pojedinačni antioksidant u telu. Ona ima sposobnost interakcije (međudelovanja) sa ostalim aktivnim antioksidantima pa tako će pozitivno uticati na nivoe glutationa ( vrlo moćan antioksidant), vitamina C i koenzima Q10.

 

Preporučena upotreba: uzimati jednu dozu (1 kapsula) dnevno, uz obrok.

 

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima:Za jačanje imuniteta može se kombinovati sa nekim od C vitamina iz Natrolove ponude ili Natrol Energizer I/ili Natrol CoQ10.

 

Sastojak

Sadržaj po dozi

(1 kapsula)

%PDU

Alfa-lipoinska kiselina

300 mg

*

*Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Ostali sastojci: pirinčano brašno, želatin, voda, magnezijum stearat

Ne sadrži: konzervanse, veštačke boje i arome, dodati šećer, skrob, soju, glutene, kvasac, pšenicu, kukuruz, mleko, jaja

Pre upotrebe konsultovati lekara / nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Prilikom konzumiranja preparata, potreban je oprez kod dijabetičara i redovna kontrola nivoa glukoze, jer alfa-lipoinska kiselina može sniziti nivo glukoze u krvi. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.


Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača