Bicycle back to the future, 0405

1.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Bicycle back to the future, 0405

Bicycle Back To The Future je špil karata u koji su ljudi iz USPCC kompanije upakovali 1,21 gigavata sa plavim i srebrnim akcentima koji sadrže Doc’s Delorean DMC-12, sat kulu i još mnogo toga! U unutrašnjosti pronađite karte sa licima glavnih likova iz filma, Dokom, Martijem, Bifom itd.

Bicycle Back To The Future karte izgledaće prelepo na polici za knjige ili stočiću za kafu kada se ne koriste. Bicycle je sinonim za karte koje se proizvode u SAD još od 1885. godine, a danas su najpoznatiji svetski brend. Sa Air Cushion završnom obradom kartama se lako rukuje, mešanje je fantastično u poređenju sa kartama drugih proizvođača. Ove karte se obično koriste za igranje tradicionalnih igara kao što su poker, bridž, kanasta, spades i mnoge druge igre ali isto tako i za mađioničarske trikove.

"Back to the Future" ("Povratak u budućnost") je kultni naučnofantastični film iz 1985. godine, koji je režirao Robert Zemeckis, a producirao Steven Spielberg. Film je postao jedan od najuspešnijih filmova te godine i stekao kultni status zbog svog originalnog zapleta, izvrsne glumačke ekipe i fantastične muzike.

- Štampano na premium papiru
- Klasičan Air-Cushion® Finish
- Premium foil pakovanje

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: SAD

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.