Držač knjiga vinil (ploče), 1279

1.200,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Držač knjiga vinil (ploče), 1279

Držač Knjiga Vinil (Ploče) je jedan od kreativnih držača knjiga iz naše ponude. Moderan i originalan, može biti dobar poklon za svaku osobu koja voli da čita ili čija biblioteka ima problem sa ravnotežom knjiga. Fantastičan podupirač za knjige koji će izmamiti pogled svakom gostu Vašeg doma. Na kraju krajeva, crna silueta mačke je u odličnom kontrastu sa koloritnim knjigama pa u prostoru izgleda upečatljivo.

I dan danas možete čuti pojedine muzičare kako spominju izlazak njihovog najnovijeg izdanja na ploči. Malo savremeniji kažu na CD-u...a sutra će verovatno govoriti u digitalnom formatu koji možete preuzeti sa sajta izvođača.

Nije na odmet spomenuti i da se platinaste ploče isto tako danas koriste kada se dosegne određeni tiraž... viđeno uglavnom na zapadu i uglavnom su ovakve ploče uramljene i okačene o klin.

Ploča u vidu podmetača za jelo dimanzija 17cm u četiri različite boje, i nije tako loš nostalgičan predmet za kuhinju. Naravno vredi napomenuti ovom prilikom da je data cena za ceo komplet, a materijal od koga je napravljan je polipropilen.

- Materijal: plastika
- Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: Kina

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.