Bicycle Shin Lim, 0404

1.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Bicycle Shin Lim, 0404

Bicycle Shin Lim je vrhunski špil karata za igranje koji je namenjen svima onima koji vole mađioničarske trikove. Kompanija Bicycle i pobednik Amerika ima talenat, Šin Lim, zajedno prave magiju sa ovim ekskluzivnim, zajednički dizajniranim špilom karata.

Ovaj specijalni špil sadrži izbledelu kartu sa 10 srca koja će pomoći mađioničarima da izvedu trik koji će vas Šin Lim naučiti kako da uradite putem QR koda koji se nalazi u špilu! Bilo da igrate svoju omiljenu kartašku igru ili pokazujete magični trik, sigurno će te impresionirati vaše prijatelje i porodicu!

Bicycle Shin Lim karte izgledaće prelepo na polici za knjige ili stočiću za kafu kada se ne koriste. Bicycle je sinonim za karte koje se proizvode u SAD još od 1885. godine, a danas su najpoznatiji svetski brend. Sa Air Cushion završnom obradom kartama se lako rukuje, mešanje je fantastično u poređenju sa kartama drugih proizvođača. Ove karte se obično koriste za igranje tradicionalnih igara kao što su poker, bridž, kanasta, spades i mnoge druge igre ali isto tako i za mađioničarske trikove.

- Štampano na premium papiru
- Klasičan Air-Cushion® Finish
- Premium foil pakovanje

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: SAD

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.