Đumbir (Ginger) 5 ml - Young Living Eterično Ulje

3.580,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Toplo eterično ulje đumbira stimuliše i greje kožu. Đumbir potiče iz Indije i gaji se zbog hranljivog jestivog korena. Njegovi cvetovi imaju prelepe žute i zelene boje. Dodajte kap u kokosovo ulje za opuštajuću masažu. Odlično se kombinuje s eteričnim uljima tamjana (Frankincense), bergamota ili mandarine (Tangerine), stvarajući slatko-pikantnu kombinaciju. Dodajte nekoliko kapi u toplu kupku i dozvolite da vam brige jednostavno nestanu.

Stimulativni miris koji unosi dašak temperamenta. Dodajte ga u bazno ulje za nežnu masažu. Savršeno se kombinuje s eteričnim uljima tamjana (Frankincense), bergamota i mandarine (Tangerine).

Način upotrebe:

Udahnite: Za trenutan podsticaj, udahnite miris direktno iz bočice.

Lepota: Za osećaj jutarnje svežine, dodajte kap u svoj proizvod za tuširanje.

Kupka: Pripremite toplu kupku i dodajte 6 – 8 kapi, uživajte u neophodnom opuštanju, dok se sve brige jednostavno rasplinu.

Masaža: Nekoliko kapi razblažite u 10 ml baznog ulja Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex i masirajte umorna mesta.

Parfem: Dobro se kombinuje s eteričnim uljima tamjana (Frankincense), bergamota ili mandarine (Tangerine), stvarajući slatko-pikantnu kombinaciju.

Eterično ulje đumbira Ginger (Zingiber officinale).

*100 % čisto eterično ulje