JavaScript projektni obrasci, prevod drugog izdanja, Addy Osmani

2.200,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Želite li da vaš JavaScript kod bude lep, strukturiran i lako održiv? Želite li da koristite najnovije projektne obrasce koji će vašem kodu dati efikasnost i čistoću? Ako želite da ostanete korak ispred u svetu veb razvoja, drugo izdanje knjige „JavaScript projektni obrasci“ je pravi izbor za vas.

O knjizi: U ovom ažuriranom izdanju, autor Addy Osmani vodi vas kroz primenu modernih projektnih obrazaca u JavaScriptu i Reactu. Otkrijte kako koristiti module, miksine, obrasce observer i mediator, kao i kako optimizovati performanse i renderovanje vaših aplikacija. Upoznajte se sa arhitektonskim obrascima kao što su MVC, MVP i MVVM i saznajte kako oni mogu unaprediti vaše veb aplikacije.

Naučite o:

  • Arhitektonskim obrascima za optimalnu strukturu vaših aplikacija
  • Preko 20 projektnih obrazaca u JavaScriptu i Reactu
  • Kreacionim, strukturalnim i bihevioralnim obrascima
  • Osnovama performansi, dinamičkim uvozima i deljenju koda
  • Savremenim tehnikama renderovanja i mnogim drugim temama

O autoru: Addy Osmani je inženjerski lider u kompaniji „Google“, gde vodi timove posvećene unapređenju Chrome programerskog iskustva. Njegov rad je usmeren na to da veb postane brži i lakši za razvoj.

Preporuke:

  • „Addyjeva knjiga pruža praktičan uvid u osnovne koncepte koji su korisni za svakog programera. Ova knjiga je must-read za sve koji žele da unaprede svoje veštine u JavaScriptu.“ - Sara Drasner, direktor inženjeringa u „Googleu“
  • „Addy Osmani nas ponovo oduševljava svojim sveobuhvatnim pristupom JavaScriptu. Ovo izdanje je dragulj u svetu programiranja.“ - Stoyan Stefanov, inženjer na WebPageTest.org i autor knjige „JavaScript obrasci“