EverBuild Nutrition Glucosamine Complex (120 kapsula)

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Glucosamine Complex

 

  •  

    Poboljšava zdravlje zglobnog tkiva

  •  

    Ublažava bolove u zglobovima

  •  

    Snažan antiinflamatorni efekat

     

     

Everbuild Glucosamine Complex je dodatak ishrani koji sadrži 3 najvažnija sastojka u domenu suplemenata koji potpomažu dobru funkciju zglobova.

Proizvod sadrži glukozamin-sulfat, jedinjenje koje podržava obnavljanje tkiva i povećava snagu zglobova i ima snažan antiinflamatorni efekat. Glukozamin-sulfat poboljšava stanje hrskavice, smanjuje rizik od razvoja osteoartritisa i povećava proizvodnju sinovijalne tečnosti u zglobovima.
Obogaćen je i hondroitin sulfatom, jednom od najvažnijih komponenti zglobnog tkiva koji pomaže u ublažavanju simptoma artritisa i generalno doprinosi zdravlju i dobroj funkciji zglobova.
U sastavu proizvoda je i metilsulfonilmetan (MSM), bogat izvor organskog sumpora koji dopunjuje delovanje glukozamin sulfata i hondroitin sulfata. MSM je prisutan u strukturi vezivnog tkiva. Stimuliše oporavak mišića, ima sposobnost da stimuliše metabolizam i podržava detoksikaciju organizma. Pokazuje snažan antiinflamatorni efekat pa člak i analgetski efekat pa je vrlo cenjen kao pomoć prilikom bolova u zglobovima usled artritisa.

 

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (4 tablete)

%NRV*

Glukozamin-sulfat

1000 mg

**

Hondroitin-sulfat

500 mg

**

MSM

500 mg

**

*NRV=nutritivna referentna vrednost **= NRV nije ustanovljena

 

Sastojci: glukozamin-sulfat (iz školjkaša); hondroitin-sulfat; metilsulfonilmetan (MSM); kapsula: želatin; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat.

Način upotrebe: Popiti 4 kapsule dnevno, uz obrok.

Informacija o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i mlekojajapšenica i soja.

Upozorenja: Trudnice, dojilje i osobe pod terapijom treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda. U slučaju pojave nekih neželjenih efekata prekinite upotrebu proizvoda i konsultujte lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik