EverBuild Nutrition Creatine Monohydrate (300g)

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Kreatin monohidrat je jedan od najistraženijih i laboratorijski dokazanih dodataka ishrani za povećanje snage, izdržljivosti, gustine i zapremine mišića.
EVERBUILD-ov čist i mikronizovani prah od 100% kreatin monohidrata, nudi beskompromisni kvalitet za poboljšanje opšteg stanja muskulature. Najnapredniji dodatak ishrani, među profesionalnim sportistima za povećanje snage, izdržljivosti i mišićne mase. Potpuno prečišćen i praškasti oblik neutralnog ukusa čini ga savršeno svarljivim u telu.
Kreatin monohidrat iz EVERBUILD-a je podjednako pogodan za upotrebu od strane novih sportista, kao i profesionalnih sportista i bodibildera. Glavna funkcija kreatin monohidrata je vezana za hidrataciju mišićnih ćelija, što obezbeđuje bolje hranljivo okruženje za mišiće, čime se povećava sinteza proteina i u velikoj meri se ubrzava apsorpcija proteina dobijenih iz hrane i proteinskog praha.
Među stotinama studija od 1950-ih, uključujući američku FDA, pokazale su efekte kreatin monohidrata. Glavna uloga kreatina u našem telu je njegova upotreba u sintezi adenozin trifosfata (ATP) – suštinske komponente za snabdevanje mišića energijom. Zauzvrat, ATP oslobađanjem molekula fosfata se pretvara u adenozin difosfat (ADP). Kada kreatin oslobodi i prenese svoje molekule fosfata u jedinjenje ADP, stvaraju se nove količine ATP-a, a mišići dobijaju nove i veće količine energije i pripremaju se za intenzivniji rad.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u prahu na bazi kreatin monohidrata. Kreatin pobolјšava fizičke sposobnosti/performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta. Koristan efekat postiže dnevnim unosom od 3 g kreatina.

Sastojci: kreatin-monohidrat.

 

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (5 g)

%NRV*

Kreatin-monohidrat

5000 mg

**

*NRV=nutritivna referentna vrednost **= NRV nije ustanovljena

 

Način upotrebe: pomešati 1 porciju (5 g= 1 odmerna merica) sa 237 ml vode, soka ili drugog napitka. Konzumirati 1 porciju dnevno, odmah nakon pripremanja.

 

Informacija o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i mlekojajapšenica i soja.

 

Upozorenja: Trudnice, dojilje i osobe pod terapijom treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda. U slučaju pojave nekih neželjenih efekata prekinite upotrebu proizvoda i konsultujte lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

 

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik