Nutrex Lipo-6 Black (120 kapsula)

3.690,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Nutrex Lipo 6 je jak i izuzetno popularan suplement za topljenje masnog tkiva koji daje maksimalan učinak, apsorbciju i dejstvo. Ova metoda brzodelujućih komponenti za gubitak masnog tkiva svrstava Nutrexov LIPO 6 među najbolje proizvode za mršavljenje.

Nutrex Lipo 6 predstavlja pomoć u postizanju rezultata sa ciljem gubitka masnoće, definicije i snage.

Osim povećanja termogeneze, koja ima za posledicu gubitak masnog tkiva, pomaže u kontroli apetita i pruža osećaj sitosti. Sagorevanjem masti dobija se i dodatna energija. Pored smanjivanja masnog tkiva, Lipo 6 utiče i na mišićnu definiciju.

 

Namena proizvoda: dodatak ishrani na bazi ekstrakta zelenog čaja, kakaa, đumbira, indijske koprive i crnog bibera, KOFEINA i N-acetil-L-tirozina.

Doziranje i način upotrebe: 3 kapsule dnevno, najmanje 1 sat pre obroka. Ne uzimati uz jelo. Ne uzimati najmanje 6 sati pre spavanja.

 

Broj doza po pakovanju: 40 | Veličina doze: 3 kapsule

Aktivna komponenta

3 kapsule

%PDU

Suvi ekstrakt lista zelenog čaja Camellia sintesis standardizovan na 90% polifenola

250 mg

*

 

Suvi ekstrakt kakaa Theobroma cacao standardizovan na 12% teobromina

208,5 mg

*

KOFEIN

200 mg

*

N-acetil-L-tirozin

150 mg

*

Suvi ekstrakt korena đumbira Zingiber officinale standardizovan na 20% gingerola

50 mg

*

Suvi ekstrakt korena indijske koprive Coleus forskohlii standardizovan na 10% forskolina

25 mg

*

Suvi ekstrakt ploda crnog bibera Piper nigrum 50:1

5 mg

*

*PDU – preporučeni dnevni unos; ** - preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: glicerol, Biljna kapsula (hidroksipropilmetilceluloza), suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sintesis) standardizovan na 90% polifenola, suvi ekstrakt kakaa (Theobroma cacao) standardizovan na 12% teobromina, KOFEIN, N-acetil-L-tirozin, suvi ekstrakt korena đumbira (Zingiber officinale) standardizovan na 20%gingerola, prečišćena voda, suvi ekstrakt korene indijske koprive (Coleus forskahlii) standardizovan na 10% forskolina, suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum), 50:1.

 

Alergeni: Proizvod može sadržati tragove MLEKA, JAJA, SOJE, LJUSKARA, RIBE, JEZGRASROG VOĆA i KIKIRIKIJA.

 

Upozorenje: preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod se ne preporučuje osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci, trudnicama i doiljama, osobama sa srčanim oboljenjima i hipertenzijom izbegavati istovremeno uzimanje sa energetskim napicima, kafom i drugim napicima i lekovima koji sadrže KOFEIN. Osobe koje uzimaju bilo kakve lekove, pre upotrebe proizvoda treba da se konsultuju sa lekarom. Poseban oprez pri korišćenju proizvoda trebalo bi da imaju osobe koje uzimaju lekove koji utiču na agregaciju trombocita, kao što su aspirin, osobe koje uzimaju varfarin kao i osobe koje imaju genetski i stečene predispozicije ka krvarenju. Kontraindukovana je primena kod osoba koje uzimaju neselektivne inhibitore monoaminoksidaze (MAO). Pre bilo kakve hirurške procedure trebalo bi prestati sa korišćenjem proizvoda. Ukoliko bolujete od neke bolesti, obavezno pre uzimanja proizvoda kosultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Oprez kod osoba sa srčanim tegobama, jer moze dovesti do lupanja srca, kod osoba koje uzimaju diuretike, jer KOFEIN dodatno podstiče diurezu, kod osoba koje imaju poremećaj sna, kao i kod osoba osoba sa stomačnim tegobama, jer KOFEIN može da prouzrokuje poteškoće u varenju. U slučaju tegoba ili predoziranja, odmah se obratiti svom lekaru ili hitnoj medicinskoj pomoći.

 

Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Proizvod ne uzimati uz obrok. Pre upotrebe preparata konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren na sobnoj temperaturi između 15 i 25C, zaštićen od svetlosti, direktne toplote i vlage. Ne koristiti proizvod ukoliko je zaštitna folija/zatvarač oštećena ili je nema. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: USA

Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju: Lama d.o.o. Beograd