Blade Sport Muscle Maxx (7kg)

8.240,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Muscle Maxx

 

  •  

    Maksimalna efikasnost

  •  

    Izgradnja mišića

  •  

    Povećanje telesne težine

 

Gejneri sadrže mnoštvo kvalitetnih kalorija, a sastav različitih gejnera se razlikuje prevashodno po količini proteina i ugljenih hidrata i njihovog porekla. Pored navedenog gejneri mogu da sadrže i kreatin, dobre masnoće, vitamine i minerale, enzime za bolju razgradnju. Još jedna prednost je da gejneri ne opterećuju stomak.

Blade Muscle MAXX gejner s pravom možemo nazvati tajnim oružjem šampiona.

Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima Blade Muscle Maxx obezbeđuje visokokvalitetan obrok bogat proteinima i ugljenohidratima koji će pomoći u izgradnji i održavanju mišićne mase i obezbediti primarni izvor energije.

Izvor proteina u Blade Muscle Maxx gejneru je koncentrat proteina surutke. Proteini surutke imaju visoku nutritivnu vrednost jer ih karakteriše visok sadržaj esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina, predstavljaju proteine potpune biološke vrednosti (sadrže sve esencijalne aminokiseline koje su neophodne za sintezu proteina u našem organizmu) i odlikuju se lakom svarljivošću.

Ugljenohidratni kompleks Blade Muscle MAXX-a čine maltodekstrindekstroza, fruktoza i palatinoza (izomaltuloza). Na osnovu istraživanja sprovedenih poslednjih godina došlo se do saznanja da se mešavinom različitih ugljenohidrata, pre svega glukoze i fruktoze, povećava njihov nivo apsorpcije i iskoristivosti u gastrointestinalnom traktu. Na taj način povećava se količina ugljenih hidrata kao goriva a smanjuje se količina ugljenih hidrata koji opterećuju gastrointestinalni trakt. Maltodekstrin je ugljeni hidrat dobijen delimičnom hidrolizom skroba. Prema mnogobrojnim istraživanjima kombinacija maltodekstrina sa proteinima i/ili aminokiselinama utiče na povećanu regeneraciju glikogena i stimuliše sintezu proteina nakon intenzivnog vežbanja. Takođe, smatra se da unos maltodekstrina smanjuje ukupnu razgradnju glikogena tokom dugotrajnih i intenzivnih treninga odlažući pojavu zamora.

 

Blade Muscle MAXX gejner preporučujemo svim sportistima čiji je target veće i snažnije telo. Sa 68% ugljenih hidrata i 20% proteina po porciji BLADE MUSCLE MAXX garantuje uspeh!

 

 

Nutritivne informacije

U 100 g proizvoda

1 doza (65 g)

Energija

1499 kJ / 346 kcal

1906 kJ / 450 kcal

Masti

- od toga zasićene manse kiseline

2,4 g

1,5 g

3,1 g

2,0 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

59 g

57 g

77 g

74 g

Vlakna

2,2 g

2,9 g

Proteini

21 g

27 g

So

0,5 g

0,7 g

 

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

U 100 g

U 1 dozi (130 g)

%NRV*

Maltodekstrin

40 g

52 g

**

Dekstroza

26,61 g

34,6 g

**

Koncentrat proteina surutke

18,75 g

24,4 g

**

Fruktoza

1 g

1,3 g

**

Palatinoza

1 g

1,3 g

**

*NRV = nutritivna referentna vrednost ** = nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

 

Sastojci (ukus čokolade): maltodekstrin; dekstroza; koncentrat proteina surutke (emulgator: sojin lecitin); kakao prah; kakao prah redukovane masnoće; fruktoza; palatinoza; zgušnjivač: natrijum-karboksimetilceluloza; arome; sredstvo protiv zgrudvavanja: kalcijum-fosfat; so.

 

Način primene: Pomešati 1 dozu (1 merica=130 g) praha sa 454 ml vode ili mleka u šejker boci. Konzumirati pola doze 45-60 min pre treninga, a drugu polovinu odmah nakon treninga. U danima bez treninga konzumirati 1 dozu između obroka.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. U toku primene preparata, neophodno je unositi dovoljno vode (najmanje 8 čaša vode dnevno). Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta

 

Alergen info: Proizvod sadrži mleko i soju. Može da sadrži u tragovima i jaja, gluten, jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Ne izlagati direktnom dejstvu toplote, vlage i sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.