EverBuild Nutrition Mass Build (908g)

1.890,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Mass Build

 

  •  

    Maksimalna efikasnost

  •  

    Izgradnja mišića

  •  

    Povećanje telesne težine

  • Ukus:vanila

 

EverBuild MASS BUILD- formulacija koja garantuje efikasno povećanje težine i mišićne mase. Generalno, gejneri sadrže mnoštvo kvalitetnih kalorija, a sastav različitih gejnera se razlikuje prevashodno po količini proteina i ugljenih hidrata i njihovog porekla.

Proteini sadržani u EverBuild MASS BUILD pretstavljaju mešavinu koncentrata proteina mleka i surutke, hidrolizovanbih peptida surutke i albumina iz jaja. Znamo da proteini surutke imaju visoku nutritivnu vrednost jer ih karakteriše visok sadržaj esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina, predstavljaju proteine potpune biološke vrednosti (sadrže sve esencijalne aminokiseline koje su neophodne za sintezu proteina u našem organizmu) i odlikuju se lakom svarljivošću. Uz dodatak proteina mleka i jaja, proteinska mešavina u MASS BUILD-u obećava visoku efikasnost u izgradnji mišićne mase kao i dobru svarljivost.

Što se tiče ugljeno-hidratnog kompleksa, EverBuild MASS BUILD gejner nudi ugljene hidrate iz četiri izvora, pirinča, pšenice i kukuruza.

 

 

EverBuild MASS BUILD gejner nudi kvalitetne proteine kao gradivne blokove vaših mišića i ugljene hidrate iz tri različita izvora, enegretsko gorivo vaše treninge.

 

Namena proizvoda: Dodatak ishrani na bazi ugljenih hidrata i proteina.

Aktivni sastojci

U 100 g proizvoda

U jednoj porciji (50 g)

%NRV*

Pirinčani skrob

37,8 g

18,9 g

**

Pšenični skrob

20,4 g

10,2 g

**

Koncentrat proteina surutke

12,8 g

6,4 g

**

Modifikovani kukuruzni skrob

6,8 g

3,4 g

**

Koncentrat proteina mleka

5,8 g

2,9 g

**

Hidrolizovani peptidi surutke

4,1 g

2,05 g

**

Albumin iz jajeta

2,4 g

1,2 g

**

*NRV=nutritivna referentna vrednost **= nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

Način upotrebe: Pomešati 1 porciju (50 g = 1 punu mericu) sa 500 ml vode ili mleka. Energično mešati 30 sekundi. Konzumirati jednu porciju dnevno.

Sastojci: mešavina ugljenih hidrata [pirinčani skrob, pšenični skrob, modifikovani kukuruzni skrob]; mešavina proteina [koncentrat proteina surutke (iz mleka), koncentrat proteina mleka, hidrolizovani peptidi surutke, albumin (iz jaja); aroma vanile; zgušnjivač: natrijum-karboksimetilceluloza; emulgator: lecitin (iz soje); zaslađivači: acesulfam-K, sukraloza.

Nutritivne informacije

U jednoj porciji (50 g)

U 100 g proizvoda

Energetska vrednost

753,1 kJ/180 kcal

1506,2 kJ/360 kcal

Masti

- od toga zasićene masti

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

32,5 g

4 g

65 g

8 g

Proteini

12,6 g

25,2 g

So

0,3 g

0,6 g

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Ne preporučuje se primena kod osoba sa oboljenjima bubrega i jetre. Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju neku terapiju treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda. U slučaju pojave nekih neželjenih efekata prekinite upotrebu proizvoda i konsultujte lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Informacije o alergenima: Sadrži mleko,soju, jaja pšenicu.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik