OstroVit Omega 3 Ultra (90 kapsula)

1.490,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Namena: dodatak ishrani na bazi omega 3 masnih kiselina. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA.

 

Doziranje i način upotrebe: uzeti 1 dozu (1 kapsulu) dnevno, poželjno nakon obroka. Piti dovoljne količine vode.

 

Nutritivna deklaracija

Veličina doze: 1 kapsula, Broj doza po pakovanju: 90

Aktivni sastojci

1 doza (1 kapsula)

%PDU*

RIBLJE ulje

od čega

EPA eikozapantenska kiselina

DHA dokozaheksaenska kiselina

1000 mg

 

340 mg

230 mg

 

 

**

**

*PDU – preporučeni dnevni unos; **PDU nije ustanovljen.

 

Sastojci: RIBLJE ulje, omot kapsule (želatin), humektans (glicerol), prečišćena voda, antioksidans (D-alfatokoferol).

Alergeni: sadrži RIBLJE ulje. Može da sadrži MLEKO (uključujući LAKTOZU), SOJU, KIKIRIKI (i drugo JEZGRASTO VOĆE), seme SUSAMA, OVAS, JAJA, LJUSKARE.

 

Upozorenje: ne preporučuje se deci, trudnicama i doiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe sa hemofilijom i one koje uzimaju varfarin bi trebalo da budu pažljive pri upotrebi suplementa na bazi RIBLJEG ulja usled mogućeg antitrombodskog dejstva RIBLJEG ulja. Suplementaciju na bazi RIBLJEG ulja bi trebalo prekinuti pre bilo koje operacione procedure. Osobe sa bilo kojim hroničnim oboljenjem, pre upotrebe treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja RIBLJEG ulja. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomena: dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na sobnoj temperaturi, van direktnog uticaja svetlosti. Držati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd RS