Vitalikum Ashwagandha 500mg (90 kapsula)

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Ashwagandha 500 mg

 

  •  

    Umanjuje osećaj nervoze, anksioznosti i stresa

  •  

    Unapređuje koncentraciju i kognitivne procese

  •  

    500 mg po serviranju / 90 serviranja

  •  

    Pomaže plodnost kod muškaraca

  •  

    Pomaže mišićni oporavak kod sportista

     

     

Ašvaganda je lekovita biljka iz jugoistočne Azije koja se koristi kao drevni adaptogen u mnogim tradicionalnim medicinskim trendovima. Iako nije član porodice ginsenga, već porodice krompira, često je nazivaju indijskim ginsengom, jer se u ajurvedskoj medicini koristi na isti način kao ginseng u kineskoj medicini.

Ekstrakt ašvagande pomaže pri adaptiranju tela na stres, ujedno optimizujući odgovor tela na različite stresne situacije, kroz podešavanje osnovnih metaboličkih funkcija. Promoviše relaksaciju i osećaj mentalnog zadovoljstva, dok istovremeno ostvaruje tonizirajući i adaptogeni efekat, kako bi „poništila“ osećaj zamora ili umora.

 

Prirodna podrška u užurbanosti svakodnevnog života, u kapsuli!

 

Najefektnije prirodno sredstvo za smanjenje anksioznosti i stresa koje u isto vreme daje energiju, jača imunitet i osetno podiže libido kod oba pola! Smatra se odličnom za osvežavanje tela i oporavak od raznih poremećaja, za očuvanje zdravlja i promovisanje jakog imunog sistema, plodnosti i dr. Njene aktivnosti u slabljenju osećaja nervoze, anksioznosti i hroničnog umora su široko poznate, kao i njene sposobnosti da promoviše kvalitetniji odmor i relaksaciju tela i centralnog nervnog sistema, jednom rečju, ponaša se kao prirodni antistres agent.

 

 

 

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u kapsulama na bazi ekstrakta ašvagande.

Sadržaj aktivnog sastojka

U dnevnoj dozi (1 kapsula)

%NRV*

Ekstrakt korena Ašvagande

-od čega vitanolida

500 mg

12,5 mg

**

**

*= Nutritivna referentna vrednost (NRV) **= NRV nije ustanovljena

Sastojci: Suvi ekstrakt korena ašvagande (Witania somnifera) standardizovan na 2,5% vitanolida; omotač kapsule: hidroksipropilmetilceluloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat. Način primene: Konzumirati 1 kapsulu dnevno.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i mlekosojajaja, riba i pšenica.

Upozorenja: Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama i osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Osobe kojima je dijagnostifikovano neko oboljenje ili su pod terapijom, pre upotrebe treba da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj i balansiranoj ishrani i zdravom načinu života.

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, udaljen od direktnog uticaja sunca, na sobnoj temperaturi. Držati van domašaja dece.

Zemlja porekla: Slovenija

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog