Lenormand Oracle

1.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Lenormand Oracle karte koje je ilustrovao G. Di Roberto su nepromenjenog izgleda od kada su prvi put štampane davne 1890 godine.Verna reprodukcija špila za proricanje budućnosti. Nazvane su po slavnoj francuskoj vidovitoj Madaam Lenormand, koja je živela u 18. odnosno, 19. veku. Lenormand karte se sastoje od 36 različitih simbola, koji predstavljaju različite situacije, osobe ili događaje. Ove karte se koriste za proricanje budućnosti i dobijanje uvida u pitanja iz života, kao što su ljubav, karijera, finansije i zdravlje.

Lenormand karte se često koriste u kombinaciji sa drugim vidovitim metodama, kao što su tarot karte ili astrologija. One pružaju dodatne informacije i dublje razumijevanje situacija i događaja.

Orakl karte, za razliku od tarot karata, obično sadže 32 ili 36 živopisnih karata koje se koriste u proricanju sudbine i dobijanju uvida u različite aspekte života. One su jedan od mnogih alata koji se koriste u praksi tarota.

Orakl karte se razlikuju od standardnih tarot karata po svojoj strukturi i simbolici. Dok tarot karte imaju poseban skup karata s numeričkim i slikovnim simbolima, orakl karte mogu imati različite oblike i sadrže raznolike slike, simbole ili poruke. Svaka karta može predstavljati određeni koncept, ideju, situaciju ili energiju.

Glavni cilj orakl karata je pružiti uvid, inspiraciju i savet u vezi s konkretnim pitanjem ili izazovom sa kojim se osoba suočava. Kada se koriste, orakl karte se obično mešaju, a zatim izvlači jedna ili više karata. Tumačenje karata može se vršiti na različite načine, u zavisnosti od iskustva i preferencija tumača.

Orakl karte mogu biti korisne za dobijanje jasnijeg uvida u situacije, pronalaženje mogućih rešenja ili donošenje odluka. One mogu pružiti inspiraciju, podsticaj za introspekciju i osnažiti intuiciju. Međutim, važno je napomenuti da orakl karte nisu univerzalno sredstvo za predviđanje budućnosti i ne donose apsolutnu tačnost sudbine. One su alat za samorazvoj, introspekciju i razumevanje različitih aspekata života.

Kao i kod svih metoda proricanja sudbine, interpretacija orakl karata je subjektivna i zavisi od tumača. Ljudi često koriste orakl karte kao sredstvo za samopomoć, samorazvoj i pronalaženje smernica u svom životu.

Karakteristike:

  • Broj karata: 36,
  • Veličina karata: 62 x 100 mm,
  • Uputstvo na engleskom jeziku,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.