Ceccoli Tarot je unikatni špil svoje vrste

3.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Ceccoli Tarot je unikatni špil svoje vrste, sposoban da suptilno dodirne skrivene delove našeg nesvesnog. Nicoletta Ceccoli je jedna od najpriznatijih ilustratora na svetu i svoj vizionarski talenat, koliko nevin toliko i uznemirujući, pretvorila je u Tarot. Slike se nižu jedna za drugom između harmonije i ludila, neverovatnom snagom oslikajući prelaz između sveta dece i sveta odraslih.

Nikoleta Cecoli je svojim ilustracijama donela novu vizuelnu interpretaciju tarot karata, dodajući im svoj jedinstveni pečat. Njene karte često imaju bogate boje, detalje i simboličke elemente koji doprinose dubljem razumevanju poruka tarota.

Ne treba zaboraviti da su tarot karte ustvari simboličke karte koje se koriste za proricanje, samopomoć i duhovni razvoj. One imaju dugu istoriju i potiču iz 15. veka, iako se neki elementi tarota mogu pratiti sve do antičkih vremena.

Tarot karte se koriste za čitanje ili tumačenje situacija, događaja i potencijalnih ishoda. One mogu pružiti uvid u prošlost, sadašnjost i budućnost, ali važno je napomenuti da tarot ne predviđa tačne događaje ili budućnost. Umesto toga, tarot koristi simbolički jezik i arhetipske slike kako bi pružile uvid i podstakle introspekciju i pomogle u donošenju odluka.

Kada se čitaju tarot karte, osoba koja vrši čitanje (tarot čitač) izvlači karte iz špila na određen način i tumači njihov značaj. Postoje različite tehnike i rasporedi za čitanje karata, kao što su "Trojka", "Keltski krst" ili "Jedna karta", ali osnovni princip je da se svaka karta interpretira u kontekstu pitanja ili teme koja se postavlja.

Važno je napomenuti da tarot čitanje nije sudbinsko, već pruža perspektivu i moguće puteve delovanja. Konačni rezultat i interpretacija zavise od čitača i osobe koja prima čitanje. Tarot se često koristi kao alat za samopomoć, introspekciju, duhovni rast i razvoj intuicije.

Karakteristike:

  • Broj karata: 78,
  • Veličina karata: 66 x 120 mm,
  • Uputstvo na engleskom jeziku,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.