Alice tea store maketa puzzla robotime 3D, 2641-0

5.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Alice tea store maketa puzzla robotime 3D, 2641-0

Rolife Alice's Tea Store je minijaturna kuća „uradi sam“ u vintage stilu iz serije Rolife Mystic Archives.

Okupite svoje prijatelje i porodicu, napravite ovaj neverovatan komplet i doživite ovu priču u 3d modelu, jer je svima poznata priča o Alisi u zemlji čuda.

Dizajner je izvukao najpoznatije elemente sveta čuda:

Gospodina zeca, vrane, džepne satove i pločice šahovnice kako bi stvorio bogat evropski stil, ali devojačku prodavnicu čaja. Set takođe uključuje detalje poput izvrsnog porcelana, deserta, magičnih metli i drugih ukrasa kako bi slika bila bogatija i zanimljivija.

Puzzla sa pričom : Ova minijaturna kuća je usko fokusirana na „priču“, „scenarijo“ i „osećaj atmosfere“ u izboru teme i stila : Bilo da se fokusirate na ukupan izgled ili bilo koji detalj, možete odmah da uđete u priča i da je doživite.

Puzzle predstavljaju odličnu zabavu za malu i „veliku“ decu, i idealan su način da se deca podstaknu na razvijanje motorike, koordinacije i kreativnosti, a takođe služe i da se deca odvoje od računara, tableta i televizora.

Set ambijentalnog svetla proizvod sadrži:

1. Topla i LED svetla;

2. Skrivena kutija za baterije (treba sami da pripremite dve baterije, jer ne dolaze u pakovanju).

Jednostavna montaža (nije potrebno bojenje): Svi minijaturni kompleti za kuću u ovoj seriji dolaze sa bojama i nije im potrebno dodatno farbanje. Takođe, u poređenju sa prethodnim proizvodima, ova serija je povećala udeo gotovih delova, čineći proces montaže jednostavnijim i udobnijim.

Uparite se sa lutkama sa figurama: Ova minijaturna kuća takođe će pružiti sjajan osećaj atmosfere priče kako bi poboljšala iskustvo sakupljanja ako je uporedite sa lutkama veličine 7-9 cm po vašem izboru (posebno lutkama Rolife).

- Materijal: Drvo, papir, metal i led svetlo
- Sadrži uputstvo na engleskom jeziku
- Preporučeno za uzrast od 14+
- Dimenzije: 20x14x22cm
- Težina: 0,75kg
- Procenjeno vreme sastavljanja: 10h
- Broj delova koje je potrebno sastaviti: 136
- Razmera: 1:20

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.