Ogrlica yin yang, 2652-0

799,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Ogrlica yin yang, 2652-0

Nakit je vrlo ličan poklon, i nešto čemu svaka žena, devojka ne može da odoli.

Drevni simbol Jin-Janga je verovatno najzastupljeniji i najpopularniji simbol u kineskoj kulturi. Ovaj svima dobro poznati simbol reprezent je filozofskog koncepta koji nas uči da u svim predmetima u svemiru postoje dve glavne, suprotstavljene, ali ipak komplementarne sile koje pokreću svet.

Ako želite nekome da saopštite da on pokreće vaš svet i da vas dopunjuje, kao i da sa njim zajedno činite jednu veliku celinu onda je ova ogrlica baš za vas.

Ogrlica sa priveskom u obliku jin-janga ima snažnu poruku:

Kako je i najmanji detalj oko nas u konstantnom kretanju, tako i svaki od ova dva elementa (odnosno principa) sadrži element svog suparnika. Time dobijamo sliku dva izuzetno jaka simbola koja su neodvojiva, i što je još važnije – ne mogu postojati jedno bez drugog.

Vreme nam može oduzeti sve, ali ljubav između partnera, porodice i prijateljstva trajaće večno.

Ovim privescima ukazivaćete vama dragoj osobi da je za vas posebna i da je vaša ljubav neraskidiva i zato je ovaj set baš idealan poklon za vašu damu.

Lanac dolazi u kutiji, tako da ste spremni za dan zaljubljenih, osmi mart ili bilo koji drugi dan koji je značajan vašoj partnerki.

Sitnica koja nikog do sada nije ostavila ravnodušnim.

Pakovanje sadrži dve ogrlice, koje su spojene u jedno pomoću magneta, ali mogu da se nose i odvojeno i da tako svako ima po jednu polovinu jin janga.

- Boja: Srebrna i zlatna
- Dimenzije: 3x2,7cm
- Dužina lanca : 48cm
- Težina: 0,78kg
- Materijal: Bižuterija

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.