AMIX GH Stimulant maximum (120 kapsula)

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

GH Stimulant Maximum

  •  

    povećava sintezu proteina

  •  

    prirodno pospešuje lučenje hormona rasta

  •  

    pospešuje izgradnju mišićne mase i usporava njegovu razgradnju

  •  

    povećava mišićnu snagu i smanjuje telesne masti

  •  

    brži oporavak nakon treninga

Amix™ Maximum GH Stimulant je posebna kombinacija L-arginina, L-Ornitina, L-lizina i vitamina B6. Ovo je jedan kompletan preparat, za one koji žele bolje i više na prirodan način. 

Iako se suplementacija hormonom rasta ne može povezati sa zdravim pristupom sportu, naučnici su našli rešenje kako da se postigne kompromis. To je podrazumevalo iskorišćavanje pozitivnih efekata hormona rasta (GH) a izbegavanje negativnih koji se dobijaju kada se ovaj hormon unosi veštački u organizam. To dalje znači, da se morao pronaći mehanizam, koji će podstaći prirodno lučenje hormona rasta, sopstvenog, telesnog a taj mehanizam je pronađen u sinergističkom delovanju aminokiselina arginin i ornitin. Dalja istraživanja dovode do novih nalaza i tako je danas paru arginin-ornitin, dodata još jedna aminokiselina - L-lizin, koja je važna za održavanje pozitivnog azotnog bilansa i rast čiste mišićne mase. Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti, podržava metabolizam proteina i pomaže normalnom metabolizmu koji donosi energiju.

Maximum GH Stimulant radi za vas i kada spavate - tada podstiče lučenje hormona rasta. On pomera granice, na potpuno prirodan i bezbedan način.

Sadržaj aktivni komponenti

 1 kapsula 

  5 kapsula  

   10 kapsula    

  %NRV*

  (10 kapsula)    

       100g         

L-arginin

L-ornitin

L-lizin

Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

300mg

150mg

150mg

1mg

1500mg

750mg

750mg

5mg

3000mg

1500mg

1500mg

10mg

-

-

-

714

40,5g

20,3g

20,3g

135,1mg

*NRV – nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: želatin, voda, L-arginin, L-ornitin, L-lizin, magnezijumove soli masnih kiselina i silicijum-dioksis (sredstva protiv zgrudvavanja), titan-dioksid (boja), piridoksin hidrohlorid.

 

Način upotrebe: Odrasli: Uzimati 5-10 kapsula pre spavanja sa dosta tečnosti.

 

Upozorenje: Proizvod ne tgreba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina.

 

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

 

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

 

Proizvedeno u: Republika Češka

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad