Star Wars silver karte, 1301-03

1.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Star Wars silver karte, 1301-03

Star Wars Light Side ili ti Ratovi Zvezda svetle (bele) boje predstavljaju svetlu stranu sile. Mislim da je ovo poslednja edicija u našoj kolekciji iz 2022.godine. Pored crnih, plavih i crvenih, na red je došlo i belo izdanje. Karte kompanije theory11 u luksuznoj, reljefastoj kutiji sa detaljima bele boje odštampane na foliji, zaista oduzimaju dah. Ne samo da je kutija luksuzno odrađena, nego je i svaki štih zaseban, uključujući i džokere (Palpatine, Kylo Ren, Darth Vader itd.).

Maestralna reljefasta kutija koja na dodir oduzima dah. Jednostavno, ovo treba osetiti i videti uživo. Detalji na kutiji, ludilo mozga, ma ludilo R2D2-ovog „mozga“. Svakim sledećim pogledom primetićete nove detalje, kako na kutiji, tako i na kartama. Aaaauuu, neka je sila sa vama.

Karte kompanije theory11 u luksuznoj, reljefastoj kutiji sa detaljima crvene boje odštampane na foliji, zaista oduzimaju dah. Ne samo da je kutija luksuzno odrađena, nego je i svaki štih zaseban, uključujući i džokere (Palpatine, Kylo Ren, Darth Vader itd.).

- Materijal: papir
- Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.