House of desire igra za zaljubljene, 0530

4.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

House of desire igra za zaljubljene, 0530

House of desire gde su želja, ljubav, strast i sreća veoma bitan preduslov za ovu igru. U ovoj erotskoj društvenoj igri za 2 igrača House of Desire, igrači moraju da obavljaju različite aktivnosti ako žele da ostvare tri cilja igre: ljubav, strast i sreću. Veoma je bitno da ovde nema mnogo prostora za stidljivost, da je potrebno malo osećaja za romantiku i naravno strasti.
Kako se igra?

Kako bi ostvarili sva tri navedena cilja igre, potrebno je pomerati svoje pešake na tabli (jedan igrač ima 3 pešaka). Svaki od pešaka predstavlja specifičan lik, jedan je stidljiv, drugi romantičan, a treći požudan. Sama tabla izgleda kao stan (i to nije slučajno), jer će pozicija pešaka na tabli odrediti koje aktivnosti treba obaviti i naravno gde. Kada sretnete jednog od pešaka vašeg partnera, pripremite se za uzbudljiv sastanak, ali pazite, odbojni Ubica Strasti može biti negde u blizini i svo uzbuđenje može nestati u sekundi!

- Pravila: Engleski jezik
- Broj igrača: preporučljivo za 2 igrača
- Vreme trajanja igre: od 30 do 90 minuta
- Uzrast: od +18 pa na više godina mada u današnje vreme granice su daleko ispod
- Sadržaj igre: 125 kartica sa zadacima, 36 karata karaktera, 30 karata za sreću, 6 likova pešaka, 1 pešak za Ubicu Strasti (KillJoy), kocke, peščani sat i tabla za igru

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.