Duncan metal racer, 1058

4.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Duncan metal racer, 1058

Duncan Metal Racer je aluminijumski yoyo i jedan je od najpoznatijih Duncan modela. Za njega kažu da vredi duplo više nego što košta. Ovo je yoyo koji Vas pretvara u profesionalce.

Duncan yoyo modeli su napravljeni od veoma izdržljive konstrukcije, ili od jake, izdržljive plastike ili od aluminijuma kako bi obezbedili dugotrajniji vek trajanja. Dizajnirani su u saradnji sa najboljim takmičarima na svetu kako bi ispunili sva očekivanja takmičara.
Ukratko o Duncan yoyo istoriji

Dankan (Duncan) je jedan od najstarijih proizvođača igračaka na svetu, svakako najstariji i najpoznatitji proizvođač jojo-a. Osnovani su tokom Velike depresije kada su u školskom dvorištu pravili i prodavali ručno izrezbarene drvene jo-jo-e. Postoje više od 90 godina i posvećeni su angažovanju dece i adolescenata svih uzrasta i generacija kako bi usavršili svoje modele. Bilo da kupujete za svoje dete ili za sebe, verujemo da će Duncan yoyo pomoći u pronalaženju vrhunske zabave.

Napomena: U slučaju da nemamo model u boji koju ste tražili, obavestićemo Vas o dostupnim bojama. Oprostite nam ali nemamo priliku da naručujemo željene boje nego nam dobavljač šalje od svake boje jednake količine.

- Težina: 59,5 g
- Prečnik: 54 mm
- Širina: 37,08 mm
- Materijal: aluminijum
- Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.