MiniCo the joker – batman 89, 1395

5.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

MiniCo the joker – batman 89, 1395

MiniCo The Joker - Batman 89 iz legendarnog filma iz 1989.godine kada je režiser Tim Barton ušao je u istoriju predstavivši jednu od najupečatljivijih adaptacija strip heroja ikada. U želji da ovu istorijsku legendu ovekoveče, Iron Studios u svojoj MiniCo ediciji, predstavlja verziju Džokera, u fomratu Toy Art-a. Ovaj negativac, koga je maestralno odglumio Džek Nikolson, mnogi smatraju jednu od njegovih najmaestralnijih interpretacija negativaca iz stripova u to vreme.

Džoker je jedan od najvećih i napoznatijih negativaca u svetu stripova koji je ujedno i Betmenov najveći neprijatelj. Nazvan je „Princ klovn zločina“. Kreirali su ga Bil Finger, Bob Kejn i Džeri Robinson inspirisani glumcem Konradom Vejdom u filmu „Čovek koji se smeje“ iz 1928. godine i kartom Joker koja se koristi za igranje.

Količine je ograničena. Ukoliko želite lično preuzeti, obavezno proverite sa najbližom prodavnicom da li imaju na stanju. Ukoliko nema na stanju, ostavite Vaš kontakt, a mi ćemo Vas obavestiti kada možete preuzeti. Potrebno je par dana da im dostavimo.

- Kreator Iron Studios
- Materijal: plastika
- Ručno bojeno
- Visina: 20 cm
- Licencniran proizvod

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.