Dräger Alcotest® 4000

45.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

PROIZVEDENO U NEMAČKOJ OD LIDERA NA SVETSKOM TRŽIŠTU

Preciznost preko 65 godina: tehnologija merenja koju koristi policija
Drager je jedan od lidera na svetskom tržištu i profesionalni dobavljač uređaja za merenje alkohola u dahu za policiju i industriju više od 65 godina. Tehnologija merenja u Alcotest 4000 je identična onoj u uređajima koji se koriste za visoko precizne testove alkohola u dahu.

Dosledan napredak u tehnologiji tokom šest decenija učinio je Alcotest 4000 danas neuporedivo brzim i pouzdanim. Kao privatni korisnik ili profesionalni vozač, firma ili organizacija, možete jednostavno da sprečite neprijatna iznenađenja ako se proveri sadržaj alkohola u dahu (BrAC).

Preko 30 miliona testova alkohola u udisaju se svake godine izvede sa Drager instrumentima širom sveta.

Funkcija merenja se lako aktivira pomoću dugmeta sa led osvetljenjem. Neobavezna zvučna uputstva pružaju dodatnu pomoć. Uređaj je spreman za upotrebu za nekoliko sekundi, a testiranje daha može se izvršiti odmah. Isto dugme se koristi i za kretanje kroz meni.

Uvek spreman za upotrebu
U hladnim zimskim noćima ili vrelim letnjim danima: Uređaj je spreman za upotrebu skoro odmah, na temperaturama u rasponu od -5 °C do +50 °C.

Alcotest 4000 je proizveden u Nemačkoj i ispunjava najviše standarde kvaliteta. 12-mesečna kalibracija uređaja osigurava da će tehnologija merenja ostati precizna tokom dužeg vremenskog perioda.

Zamenljivi usnik
Usnik je intuitivan za postavljanje i zaštićen poklopcem. Za svaku osobu koja se testira treba koristiti novi usnik. Dodatni usnici su dostupni za kupovinu. Vazdušni kanal propušta izdahnuti vazduh preko uređaja, a za analizu se uzima samo mali uzorak ovog vazduha. Ovo osigurava da u uređaju nema ostatka alkohola i da su sva merenja pouzdana i higijenska. Isti metod koristi i policija.