Tesy CN 051 250 EI CLOUD W wi-fi električni panel radijator (GRE00053)

24.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Tesy CN 051 250 EI CLOUD W wi-fi električni panel radijator (GRE00053)

Grejač CN 051 250 EI CLOUD W kompanije Tesy, snage 2500V. To je veoma dobro rešenje da odmah pokrijete potrebe za grejanjem prostora do 20m². Ima nulte gubitke energije, jer se skoro sva potrošnja struje pretvara u toplotu. To rezultira manjom potrošnjom i većom efikasnošću u poređenju sa drugim uređajima za grejanje.
Ima veliku površinu od 103 cm, što znači harmoničniju difuziju toplote i veću brzinu zračenja/emisije toplote. Kombinacijom toplotne emisije i kretanja vazduha grejanje se brzo i harmonično raspršuje u prostoru i na taj način ne izaziva podizanje prašine, niti isušivanje atmosfere. Ovo ga čini pogodnim za osobe sa respiratornim problemima ili alergijama. Takođe se smatra idealnim izborom za dečiju sobu zbog neemisije prašine ili isparenja. Njegov rad je potpuno nečujan, jer ne uključuje ventilator. Veoma lako se postavlja na bilo koji zid, a ugradnja je veoma laka jednostavnim direktnim priključkom na utičnicu. Za najbolje performanse, preporučuje se postavljanje u blizini mesta sa najvećim gubicima toplote, kao što su na primer pored prozora ili balkonskih vrata. Istovremeno, pogodan je za upotrebu u kupatilu, zahvaljujući vodootpornoj zaštiti, tako da možete zagrejati kupatilo pre ili posle tuširanja. Elektronski termostat vam omogućava da podesite ili održavate temperaturu u prostoriji stabilnom u željenim granicama, tokom čitave upotrebe uređaja. Elektronski termostati nude preciznije merenje i regulaciju temperature nego analogni termostati.
Uključuje tajmer koji vam pomaže da programirate njegov rad i automatski se uključuje/isključuje u vreme koje podesite. Na ovaj način se smanjuju troškovi energije, pa štedite energiju i novac. Konačno, zahvaljujući ugrađenom Vi-Fi-u, možete da kontrolišete udobnost svog doma sa mobilnog telefona ili tableta. Drugim rečima, možete otvoriti, zatvoriti ili promeniti temperaturu grejača u bilo kom trenutku, gde god da se nalazite.

- Tip uređaja: Električni konvektor
- Snaga: 2.500W
- Odloženis start: do 96h
- Masa: 6.25kg
- Grejna površina: od 20-28 m²
- Dodatne funkcije: Comfort mode, ECO mode, IP24 sigurnosni razred, LED ekran, myTESY aplikacija, sistem protiv zamrzavanja, sleep mode, - Za prostorije 50-70m³

Proizvođač: Tesy

EAN: 3800879207572

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: Ewe comp d.o.o., Beograd