Memoris magic indoor muške patike (M2003)

4.950,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Memoris magic indoor muške patike (M2003)

Ova patika ima sve duplo i više od toga, tek da se pokaže prestiž i magija. Ulogu silikonskog đona preuzima naš revolucioni uložak, ali ova patika ima i silikonski đon i uložak. Zaštitu za pertle potrebna je samo na zadnjoj rupi, ali ova patika ima zaštitu na svim rupama. Đon je za sve podloge, fenomenalni gornji deo za potpunu kontrolu lopte. Ova patika je jedinstvena i možda najbolja na tržištu.

Gornji deo sastoji se od četiri različita materijala:

-Garment PU ( ekskluzivni materijal za patika), Hisking ( najlakši i najotporniji materijal), Kravlje kože i Mreže, koji zajedno čine gornji deo otporan na sve uticaje i habanje dok su istovremeno izuzetno mekani, lagani i udobni. Ova kombinacija materijala i oblik patike obezbeđuje savršen osećaj i kontrolu lopte.

Đon je zaista nešto posebno. Napravljen je kombinacijom materijala: Phylon guma + TPU ( Termoplastic Poliuretan) i prirodna guma, tako da je zbog osobina svakog od ovih materijala u isto vreme lagan, mekan, savitljiv, udoban i izdržljiv. Silikonski deo u peti obezbeđuje 100% vraćanja đona u prvobitni položaj  nakon doskoka. Ova patika je osmišljena da bude jednako dobra apsolutno na svakoj površini za igru. Poseban dizajn đona sa malim kramponima, koji uz ostale genijalno dizajnirane delove đona, na veštačkoj travi daju odlične rezultate kao veliki kramponi, dok na parketu, betonu i drugim  tvrdim podlogama, one ne samo da ne smetaju već daju eksplozivni start, odnosno dodatnu prednost i stabilnost. Jednostavno, ovo su prvi kramponi za parket, beton i ostale tvrde površine sa kojima kod trčanja iz mesta ostvarujete prednost u startu nad drugima.

Sve nove Memoris patike imaju revolucionarni uložak od Memoriske pene u kombinaciji sa potpornim materijalom koji omogućuje da uložak prati stopalo u pokretu. To funkcioniše tako što se Memoriska pena vraća u probitni položaj nakon što se stopalo odvoji od patike i već u sledećem trenutku kada se stopalo spusti na uložak ponovo ima funkciju kao na početku što stvara osećaj kao da igrač gazi na mekom tepihu. Prednja strana uloška je hrapava i onemogućava klizanje stopala, a donja strana je rebrasta i sprečava klizanje uloška unutar same patike.

Gazeći sloj ispod uloška je duplo obrađen sistemom California od specijalog impregniranog platna na koji je nadograđena u još jednom sloju posebna silikonska zaštita tako da sve to isključuje bilo kakvu deformaciju a u isto vreme još više povećava udobnost patike.

Model se nudi u kombinaciji boja kao na slici.

- 026 - crno- zuta
- 130 - crveno - plavo

Brend: Memoris

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: Monopol d.o.o., Niš