Memoris force indoor muške patike (M2203)

8.750,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Memoris force indoor muške patike (M2203)

Ovaj model patika je varijanta modela izuzetno niske patike kakvu najčešće traže profesionalni igrači. Izrađena od kombinacije specijalnih vrsta materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (PU), koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Patika ima i mrežasti deo, tzv. Mesh, koji propušta vazduh i štiti stopalo od pregrevanja. Memoris patika je dvostruko obezbeđena – pored standardnog lepljenja, đon je i prošiven. Na prednjem delu ovaj model patike ima dva posebna ojačanja od specijalne vrste gume koja osim što štite patiku od oštećenja na delu koji trpi najveće opterećenje pri šutiranju, već zapravo i poboljšavaju preciznost samog šuta. Ovaj model patika ima specijalno ojačanje na delu koji trpi najveće opterećenje kod profesionalnih igrača. Ovaj deo patika se oštećuje pri pokretima klizanja i nalazi se na spoljnom delu patike sa unutrašnje strane stopala. Dodato ojačanje  je napravljeno od kravlje kože koja je kompatibilna sa materijalom koji se nalazi ispod nje i visoko otporna na habanje i cepanje. Takođe, ovaj model Memoris patike ima ojačane rupe za pertle specijalnom vrstom gume kako bi se sprečilo njihovo oštećenje kod igrača koji previše zatežu pertle pri nošenju.

Đon je napravljen od najkvalitetnije kuvane i visoko otporne gume. Silikon se nalazi celom površinom gazećeg sloja, ispod uloška patike, na ovaj način smo dobili novu udobnost za stopalo i još veću elastičnost patike.

Donji deo đona je specijalno dizajniran da pruži najbolje mogućnosti za igru u hali na bilo kojoj podlozi..

Sve nove Memoris patike imaju novi, revolucionarni uložak od Memoriske pene u kombinaciji sa potpornim materijalom koji omogućuje da uložak prati stopalo u pokretu. To funkcioniše tako što se Memoriska pena vraća u probitni položaj nakon što se stopalo odvoji od patike i već u sledećem trenutku kada se stopalo spusti na uložak ponovo ima funkciju kao na početku što stvara osećaj kao da igrač gazi na mekom tepihu. Prednja strana uloška je hrapava i onemogućava klizanje stopala, a donja strana je rebrasta i sprečava klizanje uloška unutar same patike.

Gazeći sloj ispod uloška je duplo obrađen sistemom California od specijalog impregniranog platna na koji je nadograđena u još jednom sloju posebna silikonska zaštita tako da sve to isključuje bilo kakvu  deformaciju a u isto vreme još više povećava udobnost patike.

Model se nudi u kombinaciji boja kao na slici.

- 006 Bela-Plava
- 130 Crveno-Narandzasta
- 074 Tirkizno-Crna

Brend: Memoris

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: Monopol d.o.o., Niš