Zilan plavi aparat za espresso kafu (ZLN2861)

18.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Zilan plavi aparat za espresso kafu (ZLN2861)

Zilan ZLN2861 ručni aparat za kafu plavi, 15 bara, 1,25 l, 1100 V, u retro dizajnu. Sistem za penjenje mleka podržan sa 15 šipki omogućava vam da pripremite bilo koju kombinaciju kafe i mleka bez ograničavanja vaše kreativnosti.
Da li je litar kafe premalo? Nema problema, kapacitet posude od 1,25 litara je dovoljno velik tako da ne morate da brinete ako imate goste i želite da ih sve poslužite uz svežu kafu u jednom kuvanju. Zahvaljujući snazi od 1100W, uređaj brže zagreva vodu potrebnu za kuvanje kafe, tako da ćete manje čekati i brže uživati u omiljenom napitku. Dvostruki filter od nerđajućeg čelika vam pomaže da pripremite 2 šoljice kafe u isto vreme.
Mašina za presovanje je opremljena retro dizajniranim prednjim termometrom koji pokazuje temperaturu vode, tako da možete početi sa kuvanjem kafe čim ovaj pokaže optimalnu temperaturu.
Aparat za espreso ima rezervoar za vodu koji se može ukloniti, hrani ga mlevenom kafom i ima ploču za grejanje, tako da zagreva ili održava kafu na pravoj temperaturi do serviranja. Aparat ima atraktivan, retro dizajn, u stilu 60-ih, u dizajnu koji se može povezati i sa modernim kuhinjama i kuhinjama u klasičnom stilu.

- Filter za 1 i 2 šoljice espresa
- Penjenje hladnog mleka
- Kontrola temperature pića
- Tanjir za zagrevanje šoljica
- Zagrevanje mleka
- Zapremina: 1.25L
-  Napon: 220-240V 50Hz
- Snaga grejanja: 1100V
- Klasa zaštite: I

Proizvođač: Zilan

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Turska

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.