Orijentalni stil lazy bag od šoteksa

6.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Orijentalni stil lazy bag od šoteksa

LAZY BAG-ovi atraktivnog dezena, veselih boja, ponekad sa zanimljivim aplikacijama su krajnje praktičan komad nameštaja koji menja oblik i mami osmeh svakome ko voli da uživa u trenucima odmora. Lako prenosiva i po želji šarena, fotelja nazvana „lejzi beg“ je idealna, kako za unutrašnjost stana ili kuće, tako i za baštu.

Hedonisti, skloni dremanju u toku dana i uživanju, lako će pronaći mesto u bilo kom delu stana ili kuće, iako će se poklonici pravilnog držanja i sedenja boriti da se ta savremeno dizajnirana fotelja nikada ne nađe u njihovom okruženju.

Podjednako je zabavna jer se oblikuje u skladu sa telom onog koji je poslednji uživao u ovom komadu nameštaja.

Često u nedostatku rešenja, kada je i dekoracija prostora za žurke u pitanju, „lejzi begovi" budu idealan detalj koji neće zauzeti mnogo prostora u kući ili bašti, na travi ili pored bazena, a biće među najkorišćenijim komadima nameštaja.

Dekorateri prostora, kada su ove atraktivne „stolice" u pitanju, često savetuju da budu u jarkim bojama i sa zanimljivim aplikacijama ili dezenima.

Budući da su lako prenosive, jer teže svega pet kilograma, ove vreće zavisnicima od popodnevne dremke uvek mogu biti pri ruci.

Ukoliko se i dogodi da vremenom izgubi svoju formu ne treba brinuti, jer se mogu popuniti
izmrvljenim stiroporom kojim su najčešće napunjene.

Jedno je sigurno, mogu se uklopiti u svaki prostor jer se izrađuju po želji i meri.

Poklonici ovakvog nameštaja će ga rado držati i u kancelariji, kao i u kući, dok će ga mnoge kompanije iskoristiti i u reklamne svrhe tako što će na njemu odštampati logo svoje firme.

Imamo ih u vise boja: bela, žuta, narandžasta, crvena, plava, zelena, tirkizna, siva, crna...

Dimenzije:

Prečnik: 75cm

Visna: 75cm

Obim: 255cm

Proizvođač: Pro-Bag d.o.o., Subotica

Zemlja porekla: Srbija