Lovetoy Gianna sex lutka na naduvavanje, LVTOY00085/5580

8.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Lovetoy Gianna sex lutka na naduvavanje, LVTOY00085/5580

Lutka na naduvavanje Gianna Monroe Lovetoy je napravljena po savremenoj tehnologiji i od visokokvalitetnih materijala, što garantuje mekan i realističan dodir. Prirodan izgled i sigurnost upotrebe samo su neke od karakteristika ove lutke na naduvavanje. Glava lutke na naduvavanje kreirana je inovativnom 3D tehnologijom, koja obezbeđuje najviši nivo realizma.

Na ovaj način, u kategoriji Gianna Monroe Lovetoy lutke na naduvavanje nalaze se neke izuzetno lepe devojke, duge kose, atraktivnih očiju i punih usana. Pored toga, savršeno modelovana silueta lutke ima minimum šavova, a njena intimna mesta: velike grudi sa istaknutim bradavicama, vagina i anus su napravljeni od FantaFlesh materijala koji odražava čvrstoću i mekoću ljudske epiderme. Čvrsta i užljebljena vagina i anus, posebno profilisani, pružiće vašem penisu intenzivnu stimulaciju celom dužinom.

Svakim pokretom osećaćete se kao u mladoj ženi. Pored toga, priložene vibracije i daljinski upravljač sa zvučnikom sa jaucima zadovoljstva, učiniće da se osećate kao da ste sa najtalentovanijim porno glumicom.

Set lutki na naduvavanje Gianna Monroe Lovetoi uključuje:
- Lutka na naduvavanje.
- Vagina i anus koji se mogu odvojiti.
- Vibrator za jaja sa podesivim vibracijama.
– Zvučnik sa jaucima (podesiva jačina zvuka).
– Nožna pumpa.
- Komplet za popravku.
– Lubricant.

- Veličina: Prirodna (160 cm)
- Rupe: 3
- Obim grudi: 94 cm
- Obim struka: 59 cm
- Obim kukova: 89 cm
- Baterije: 4 Ks AA (nisu uključene).

Proizvođač: Lovetoy

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: New Vision d.o.o., Subotica