Clitoris creame za stimulaciju klitorisa i orgazam (20ml), 800217

1.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Clitoris creame za stimulaciju klitorisa i orgazam (20ml), 800217

Namenska krema, koja stimuliše osetljivost klitorisa i na taj način optimalizuje seksualni odnos, dodvodeći ženu do orgazma. Način upotrebe: naneti malu količinu kreme na klitoris, u toku predigre, i lagano masirati.

Ovaj gel za masažu podstiče stimulaciju klitorisa kako bi maksimalno optimizovao seksualno zadovoljstvo i na taj način postigao orgazam.
Kako koristiti stimulanse

Za prvo korištenje stimulirajućeg gela ili balzama preporučujemo da isprobavate s manjim količinama (manje od zrna graška) i nanesete ih na klitoris, bradavice, stidne usne ili bilo koje drugo mesto na kojem želite pojačati osetljivost i promatrate kako reagujete. Treba će vam nešto prakse da sa preciznije ocenite kolika vam je količina savršena, no zlatno je pravilo od kojega trebate krenuti – manje je više.

Zavisno o količini koju nanesete, delovanje može trajati između 10 i 30 minuta.

Većina stimulansa sadrži mentol koji pruža ugodan osećaj peckanja i hlađenja te različite preparate koji potiču protok krvi i kao rezultat klitoris se povećava i postaje osetljiviji.

Za razliku od gelova ili balzama koji se nanose u manjim količinama ciljano na mjesta na kojima želimo pojačati osetljivost i najčešće ne deluju na partnera, efekte stimulirajućeg lubrikanta osećaju oba partnera. Ukoliko se želi sprečiti da stimulans kod muškarca rezultira preranom ejakulacijom zbog pojačane osjetljivosti, preporuča se upotreba kondoma.

Većini žena je za orgazam najvažnija stimulacija klitorisa, koja tijekom seksa često nedostaje ili je nedovoljno jaka, direktna ili dugotrajna.

Osim nedovoljne stimulacije, nepostojeći, retki i nedovoljno snažni orgazmi mogu biti i posledica nedovoljno osetljivog klitorisa, do čega može doći zbog hormonalnog disbalansa, nuspojava određenih lekova ili pilula za kontracepciju itd.

Jedno od rešenja mogu biti sredstva poput stimulansa koja pojačavaju prokrvljenost klitorisa, čime je stimulacija intenzivnija, osćaj pojačan a orgazam snažniji, kao i seksualne igračke koje pojačavaju osetljivost klitorisa ili doprinose boljoj stimulaciji klitorisa tokom seksa.

Proizvođač: Absolutsex

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Francuska

Uvoznik: New Vision d.o.o., Subotica