Biotech GH amino blend (120 kapsula)

2.290,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Biotech GH amino blend (120 kapsula)

- Stimulacija proizvodnje hormona rasta
- Povećanje mišićne mase i smanjenje procenta masti
- Bezbedan i doping-free proizvod

Hormon rasta ili skraćeno GH je protein strukturno sačinjen od 191 aminokiseline proizvodi ga, odnosno luči, prednji režanj žlezde hipofize. Jedna od karakterističnih funkcija GH jeste da doprinosi telesnom rastu u toku adolescencije. Sekreciju GH reguliše hipotalamus i najintenzivnija je u toku noći i to u prvim satima spavanja. S obzirom na to da stimuliše sintezu proteina i razlaganje masnih ćelija, GH se smatra hormonom koji ima "pozitivan efekat". Iz godine u godinu, počevši od 35-40-te godine života, mišićna masa se postepeno smanjuje. Istovremeno, procenat telesnih masti se povećava. Ovaj proces se može pripisati smanjenjem nivo GH u organizmu. Najefikasniji i najsigurniji način za povećanje nivoa ovog hormona je povećanje njegove proizvodnje u organizmu.

GH Amino blend od BiotechUSA sadrži Arginin alfa-ketoglutarat (AAKG) i L-ornitin hidrohlorid kao izvore L-arginina i L-ornitina u odnosu 2:1. Formula je kompletirana sa L-lizinom i vitaminom B6.

Poznato je da su amino kiseline gradivni blokovi jednog od naših osnovnih nutrijenata - proteina. Od vitalne su važnosti za sve telesne funkcije kao što su varenje, funkcija jetre ili zarastanje rana. Aminokiseline održavaju kožu, ligamente, mišiće, tetive, unutrašnje organe, žlezde, kosu i nokte. Doprinose takođe i proizvodnji hormona, kao i neurotransmitirajućih supstanci i enzima. Osim toga, one su i važan izvor energije.

Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i regulisanju hormonske aktivnosti. Takođe doprinosi i sintezi proteina i glikogena i njihovom metabolizmu.

GH Amino blend je preporučljiv i muškarcima i ženama koji žele da održe povišen nivo mišićne mase i smanjen procenat masti. Svima koji redovno vežbaju i žele rast čiste mišićne mase i u četvrtoj deceniji života. Proizvod ne sadrži gluten ni laktozu, te je podoban i za osobe alergične na pomenute supstance.

Kao i svi Biotechusa proizvodi, GH Amino blend se sastoji od bezbednih i pažljivo odabranih sastojaka.

Deklarisani naziv proizvoda: GH Amino Blend kapsule, dodatak ishrani

Namena: Dodatak ishrani sa aminokiselinama i vitaminom B6. Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu proteina i glikogena kao i normalnoj psihološkoj funkciji.

Sadržaj aktivnih sastojaka

100 g

1 kapsula

4 kapsule

%NRV (4 kapsule)

L-arginin-alfa-ketoglurat

43,92 g

300 mg

1200 mg

*

L-ornitin hidrohlorid

21,96 g

150 mg

600 mg

*

L-lizin

16,47 g

112,5 mg

450 mg

*

Vitamin B6

0,05 g

0,35 mg

1,4 mg

100

NRV – nutritivna referentna vrednost; * NRV nije ustanovljena

Sastojci: L-arginin-alfa-ketoglurat; L-ornitin hidrohlorid; kapsula (želatin, sredstvo za glaziranje – šelak, boja – oksidi i hidroksidi gvožđa, regulatori kiselosti – amonijum hidroksid i kalijum hidroksid); L-lizin; sredstva protiv zgrudvavanja – silicijum-dioksid, natrijumkarboksimetilceluloza; piridoksin-hidrohlorid.

Način upotrebe: 4 kapsule dnevno, pre spavanja.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama osetljivim na neki od sastojaka. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje ili koriste lekove, pre upotrebe proizvoda treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne sme prekoračiti.

Informacije o alergenima: proizvedeno u pogonu u kom se prerađuju mleko, jaja, gluten, soja, ljuskari, sumpor-dioksid i orašasti plodovi.

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na suvom i hladnom mestu.

Proizvođač: Biotech

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog