Pansport power creatine (500g)

2.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Pansport power creatine (500g)

- povećanje snage, energije i izdržljivosti
- povećanje obima mišića
- 5 g čistog kreatin monohidrata po dozi

Kreatin je s razlogom jedan od omiljenih suplemenata sportista, kako u sportovima snage tako i u sportovima izdržljivosti i sportovima gde se traži eksplozivnost. Okvirno 95% kreatina u telu se nalazi u skeletnim mišićima. Pomaže u snabdevanju ćelija energijom, primarno mišićnim, povećavajući proizvodnju ATP-a (adenozin tri-fosfata) igrajući ulogu ćelijske energetske rezerve za mišićne kontrakcije.

Power linija dodataka ishrani proširena je za još jedan novi proizvod - Power Creatine - kreatin monohidrat. Iako je u pitanju neproteinska amino-kiselina, benefiti ovog suplementa su poznati već dugi niz godina. Smatra se ergogenim sredstvom, odnosno sredstvom koje poboljšava sportske performance. Kreatin monohidrat povećava aerobnu razgradnju glukoze (gorivo u mišićnim ćelijama), a smanjuje stvaranje mlečne kiseline, koja je glavni uzrok umora i mišićne slabosti, tako da doprinosi ubrzanom oporavku nakon treninga i fizičkog stresa. Tokom suplementacije kreatinom dolazi do povećanja telesne mase zbog stimulacije stvaranja mišićne mase i/ili zadržavanja vode, dok količina masti opada.

Namena: dodatak ishrani u prahu za izradu napitka na bazi kreatina.

Sadržaj aktivnog sastojka 100 g 1 doza

Kreatin-monohidrat

  - od toga kreatina

100,00 g

87,92 g

5,000 g

4,396 g

Sastojci: kreatin-monohidrat.

Način upotrebe: Pomešati jednu dozu (5g =1 kafena kašika) sa 400 ml vode ili nekog drugog napitka i popiti odmah nakon treninga, na prazan stomak.

Upozorenje: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu I zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Informacije o alergenima: proizvedeno u pogonu gde se prerađuju mleko, jaja, soja i kikiriki.

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom i hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage.

Proizvođač: Pansport

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd