Desoldering station ZD-915

20.350,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Desoldering station ZD-915

Stanica za odlemljivanje posebno dizajnirana za odlemljivanje bez olova. Brzo zagrevanje i snažna snaga su za praktično i jasno lemljenje / odlemljenje svih vrsta DIP komponenti. Razumna struktura, rukovanje jednom rukom i jaka moć upijanja mogu biti lako uklanjanje zaostalog lema sa jednostrane ili dvostrane štampane ploče. Ovaj alat se koristi u oblastima elektronskog istraživanja, nastave i proizvodnje, posebno u popravci i odlemljivanju elektronskih uređaja i komunikacione opreme.
Pištolj za odlemljivanje automatski kontroliše mikroprocesor. Digitalna kontrolna elektronika i visokokvalitetni senzor i sistem razmene toplote garantuju preciznu kontrolu temperature na vrhu lemljenja. Najveći stepen ili temperaturna preciznost i optimalno dinamičko termičko ponašanje u uslovima opterećenja postiže se brzim i preciznim snimanjem izmerenih vrednosti u zatvorenom upravljačkom kolu, a ovaj dizajn je posebno za tehniku proizvodnje bez olova.
Pištolj za odlemljenje snage 80V (ocena zagrevanja 130V) i širok spektar vrhova za lemljenje (N5 serija) može se koristiti bilo gde u oblasti elektronike. Velika snaga i dizajn pištolja čine ovaj gvozdeni pištolj pogodnim za fino odlemljivanje. Grejni element je napravljen od PTC-a, a senzor na vrhu za odlemljenje može brzo i tačno da kontroliše temperaturu odlemljenja.

Tehnički podaci:

Stanica:
- Ulazni napon: 220-240 V
- Potrošnja energije: 140 V
- Glavni osigurač: 3,15 A
- ACCUM pritisak: 600 mm Hg

Pištolj za odlemljivanje:
- Napon: 24 V
- Snaga: 80 V (snaga zagrevanja 130 V)
- Temperatura: 160°C ~ 480°C
- Grejni element: PTC keramički grejač

Zemlja uvoza: Slovenija

Zemlja porekla: Slovenija

Uvoznik: San-Working Electronics d.o.o., Novi Beograd