Voltcraft IR 500-12S IR thermometer

6.260,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Voltcraft IR 500-12S IR thermometer

Robustan i praktičan infracrveni termometar sa držačem pištolja za beskontaktno merenje temperatura između -50 °C i 500 °C.
Može se koristiti na različite načine – bez obzira da li kod kuće, u slobodno vreme ili na poslu. Pritiskom na dugme možete meriti – beskontaktno i bez opasnosti – površinske temperature rotirajućih delova, provodnika koji nose napon, teško dostupnih ili opasno vrućih predmeta. Kroz širok merni opseg i visoku rezoluciju je veoma širok opseg primene. Kod kuće mogu biti problemi sa izolacijom uzrokovani razlikama u temperaturi na spoljnim zidovima, vratima i prozorima. Ali i u hobiju i profesiji su mogućnosti primene vašeg infracrvenog termometra naizgled neograničene (npr. provera temperature električne instalacije, grejalice, praćenje bezbednosti hrane, itd.). Pored toga, IR termometar koji se dodeljuje za reviziju više mernih tačaka sa jedne tačke gledišta, ovo štedi vreme i novac.

- Mnoge dodatne funkcije su integrisane.
- Min/mak memorija vas obaveštava u vezi sa izmerenim granicama.
- Zbog kratkog vremena odziva, tačka merenja se mogu obaviti veoma brzo, a izmerene vrednosti se zatim pomoću funkcije zadržavanja podataka na LCD displeju mogu fiksirati

Zemlja uvoza: Slovenija

Zemlja porekla: Slovenija

Uvoznik: San-Working Electronics d.o.o., Novi Beograd