Voltcraft VC185 handheld multimeter digital CAT III

8.250,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Voltcraft VC185 handheld multimeter digital CAT III

Voltcraft-ov VC185 ručni multimetar je kompaktan početnički alat koji je dobro prilagođen za širok spektar zadataka merenja. Automatsko određivanje opsega olakšava očitavanje jer se rezultati uvek prikazuju u najboljoj mogućoj rezoluciji.

Voltcraft-ov VC185 ručni mulimetar je kompaktan alat za početnike koji je dobro prilagođen za širok spektar zadataka merenja. Automatsko određivanje opsega olakšava očitavanje jer se rezultati uvek prikazuju u najboljoj mogućoj rezoluciji. Opseg očitavanja napona koji se proteže do 600 V omogućava bezbedno obavljanje profesionalnih poslova. A ugrađena LED lampa može biti korisna u više navrata. Dodatne karakteristike ovog visokotehnološkog alata uključuju funkciju zadržavanja, testiranje dioda i kontinuiteta, kao i očitavanja otpora, frekvencije i kapacitivnosti.

Kompaktan i robustan
Uređaj otporan na udarce ima kompozitno kućište uključujući zaštitni sloj gume. A gumeni premaz takođe pruža puno prianjanja. Postolje na zadnjoj strani vam omogućava da postavite multimetar na način koji vam omogućava da čitate ekran, držeći ruke slobodne za očitavanje.

Udoban i siguran
Automatsko određivanje opsega olakšava očitavanje jer se rezultati uvek prikazuju u najboljoj mogućoj rezoluciji. Osvetljenje ekrana koje se bira za optimalnu čitljivost u uslovima slabog osvetljenja. Opseg očitavanja napona koji se proteže do 600 V omogućava bezbedno obavljanje profesionalnih poslova. Ovo uključuje 3-fazne električne mreže. Osigurači štite opseg očitavanja struje od preopterećenja.

Dosta dodatnih funkcija
Ugrađena LED lampa znatno olakšava rad u uslovima slabog osvetljenja. Dodatne karakteristike ovog visokotehnološkog alata uključuju funkciju zadržavanja, testiranje dioda i kontinuiteta, kao i očitavanja otpora, frekvencije i kapacitivnosti. I sve to dolazi po veoma pristupačnoj ceni.

Fabrička kalibracija obezbeđuje tačna očitavanja
Kalibracija prema standardima proizvođača je deo Voltcraft osiguranja kvaliteta. Ovo osigurava visok kvalitet proizvoda i usklađenost sa granicama tolerancije kako je navedeno u korisničkom priručniku. Ovo ne uključuje sertifikaciju.

- CAT III 600V
- 6000 counts
- Ispitivanje napona bez kontakta

Činjenice:
- Merenje AC/DC napona
- Merenje AC/DC struje do 10 A
- Merenje otpora
- Merenje frekvencije.
- Radni ciklus
- Ispitivanje dioda
- Akustični tester kontinuiteta
- Beskontaktno testiranje naizmeničnog napona (NCV)
- Očitavanje temperature
- True RMS
- Funkcija zadržavanja
- Podešavanja referentne vrednosti
- Indikator niske baterije
- Robusno kućište sa zaštitnim gumenim premazom.
- Automatski izbor opsega merenja (automatski opseg)
- Pozadinsko osvetljenje ekrana koje se bira
- Ugrađena lampa
- Automatsko isključivanje.

Zemlja uvoza: Slovenija

Zemlja porekla: Slovenija

Uvoznik: San-Working Electronics d.o.o., Novi Beograd