Brother FS40 mašina za šivenje

45.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Brother FS40 mašina za šivenje

Opis proizvoda:

Brother FS40 je elektronska mašina za šivenje sa 40 bodova, idealna za šivenje garderobe, ulepšavanje doma i izradu različitih profesionalnih komada. Primerena je za napredne podvige u šivenju, kao i za početnike na področju šivenja, koji žele profesionalnu mašinu. Start / Stop taster i podešavanje brzine šivenja sa kliznim regulatorom omogućavaju upravljanje mašine samo sa rukama, bez pedale. Ima horizontalni grajfer (tiše šivenje, jednostavna zamena donjeg konca, pregled na količinu donjeg konca) i automatski motač konca. Pet automatskih rupica za dugme iz jednog koraka, vam omogućava šivenje rupica različitih veličina.

Podešavanje dužine i širine boda omogućavaju još jednostavniju upotrebu, a LED sijalice na mašini omogućavaju dugotrajni vek (nije potrebna zamena) i kvalitetno svetlo će vam omogućiti da lepo vidite prave boje materijala.

Dugme za povratno šivenje omogućava jednostavno pričvršćivanje vaših šavova, a sedam priloženih stopica vam omogućava lakše ostvarivanje kreacija koje ste zamislili.

Priložen pribor:

- 1 x osnovna (cikcak) stopica
- 1 x stopica za overlok
- 1 x stopica za vezenje
- 1 x stopica za slepi bod
- 1 x stopica za rupice
- 1 x stopica za rajsferšlus
- 1 x stopica z prišivanje dugmad
- 1 x nož za paranje
- 1 x dupla igla
- 1 x dodatni nosač konca
- 1 x četkica za čišćenje
- 1 x komplet igala
- 1 x rezervne špulne
- 1 x šrafciger
- 1 x pedala

- Garancija: 4 godine

Proizvođač: Brother

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Vijetnam

Uvoznik: Langos d.o.o., Beograde