Amix ZMA® (90 kapsula)

2.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix ZMA® (90 kapsula)

- prirodni booster testosterona
- povećava sportske performanse
- povećava rast mišićne mase

ZMA® je jedinstvena i patentirana formulacija minerala u posebnom obliku i posebnom odnosu u kojem izazivaju anabolički efekat u telu. Sadrži cink i magnezijum, uključujući cink l-monometionin (L-OptiZinc®–U.S. Patent 5,278,329). Vitamin B6 u ovoj formuli pojačava resorpciju cinka i magnezijuma ali i iskoristljivost ova dva minerala.

ZMA® je jak nesteroidni i potpuno prirodni suplement koji je klinički ispitivan i tada je dokazano da povećava nivo slobodnog i ukupnog testosterona, kao i insulinu sličan hormon rasta (IGF-1). To dovodi do dramatičnog povećanja snage.

ZMA® je originalni cink-magnezijumski suplement razvijen od strane SNAC Systems, Inc. i jedini je validni preparat ovakvo tipa prema publikovanim istraživanjima.

Sadržaj akt. komp.

U 1 kaps.

*%NRV

U 100 g

Cink

10 mg

100,0

763,4 mg

Magnezijum

150 mg

40,0

11,5 g

Vitamin B6

3,5 mg

250,0

267,2 mg

NRV – nutritivna referentna vrednost

Sastojci: želatin, voda, magnezijum-citrat, magnezijum-oksid, magnezijumove soli masnih kiselina i silicijum-dioksid (sredstva protiv zgrudvavanja), titan-dioksid (boja), cink-mono-L-metionin-sulfat, cink-Laspartat, pridoksin-hidrohlorid.

Način upotrebe: Odrasli jednu kapsulu dnevno na prazan stomak, 30-60 minuta pre spavanja.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Kako bi se postigla maksimalna i neometena resorpcija komponenti proizvoda, ne preporučuje se istovremena upotreba mlečnih proizvoda, hrane bogate kalcijumom i suplemenata sa kalcijumom. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama.

Alergen info: može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad