Vitalikum ZMB matrix® (100 tableta)

1.190,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Vitalikum ZMB matrix® (100 tableta)

- cink, magnezijum + B6
- oporavak i bolji san
- pogodan i za vegetarijance

ZMB je veoma popularan suplement među sportistima (sportovi izdržljivosti i snage) kao i među bodibilderima. ZMB je suplement koji podiže nivo cinka i magnezijuma, podstiče prirodno lučenje anaboličkih hormona, može poboljšati snagu i osigurati da ne dođe do pražnjenja rezervi cinka i magnezijuma u toku intenzivnih treninga.

Aktivni sastojci formule ZMB Matrix® su cink, magnezijum i vitamin B6 koji pružaju brojne zdravstvene koristi: Magnezijum doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink doprinosi normalnoj sintezi proteina i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena, doprinosi regulaciji hormonskih aktivnosti. Vitamin B6 zajedno sa magnezijumom doprinosi smanjenju zamora i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (1 tableta)

%PDU*

Magnezijum

225 mg

60%

Cink

15 mg

150%

Vitamin B6

6,25 mg

375%

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza, magnezijum oksid; cink glukonat; glazura: stearinska kiselina; omotač (hidroksipropilmetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja: kalcijum karbonat, talk; hidroksipropilmetilceluloza; stabilizator: polietilen glikol); piridoksin hidrohlorid; zgušnjivač: natrijum karboksimetilceluloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat; stabilizator: polivinilpolipirolidon.

Način primene: Konzumirati 1 tabletu dnevno, uveče, 30 minuta pre odlaska na spavanje, preporučljivo na prazan stomak.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i gluten, soja, riba, školjkaši i ostali mekušci.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, udaljen od direktnog uticaja sunca, na sobnoj temperaturi. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Vitalikum

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog