Amix cellup® shot (60ml)

190,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix cellup® shot (60ml)

- Visoka koncentracija aktivnih sastojaka
- Praktično džepno pakovanje
- Osvežavajući ukus

Ukus:mango, kola, energy


Amix™ CellUp® je jedinstvena kombinacija visoko koncentrovanih sastojaka koja se konzumira pre treninga, a omogućava povećanje intenziteta treninga, odlaže umor i poboljšava sportske performanse. Obezbedjuje energiju za trening u samo jednom gutljaju.

Amix™ CellUp® sadrži patentiranu, visoko koncentrovanu formu glicerola i beta alanina, taurin, L-arginin, glukuronolakton, kofein i vitamine B6 i C.

- Beta alaninje neesencijalna neproteinska aminokiselina koja je prekursor karnizona, supstance koja odlaže umor u skeletnim mišićima odn. produžava izdržljivost kod aerobnog i anaerobnog vežbanja, povećava mišićnu masu, snagu mišića i potrošnju energije.

- Glicerol povećava koncentraciju tečnosti u krvi i ostalim tkivima čime se postiže hiperhidratacija što je vrlo korisno kako za treninge bodibildinga tako i za sportove u kojima se zahteva velika izdržljivost.

- Taurin je ne-esencijalna aminokiselina koja učestvuje u brojnim metaboličkim procesima u organizmu. Ima antioksidativno dejstvo i svojstvo povećanja obima ćelija i stabilizacije membrana ćelija čime se potpomaže sposobnost prenošenja impulsa u nervnom sistemu.

- Arginin se smatra poluesencijalnom aminokiselinom zbog toga što organizam može da ga sintetiše, međutim u nekim situacijama (infekcija, trauma, ekstremni napori) produkcija arginina može biti usporena i nedovoljna da zadovolji potrebe organizma. Prekursor je za sintezu azot-oksida (NO) te ima ulogu u snabdevanju mišića kiseonikom i nutrijentima. Takođe učestvuje i podstiče izgradnju mišića, podstiče oslobađanje hormona rasta, utiče na oslobađanje amonijaka iz tela, na deobu ćelija itd.

- Kofein je najpoznatiji stimulator centralnog nervnog sistema. Prema hemijskom sastavu to je alkaloid koji se u većoj količi može naći u zrnu kafe, listovima crnog i zelenog čaja, plodu guarane, kakao zrnu i dr. Povećava koncentraciju i budnost, smanjuje zamor, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Razlog široke upotrebe u dodacima ishrani za sportiste je njegova osobina da utiče na povećanje mentalne snage i dostizanje mehaničke granice stimulisanjem aerobnih i anaerobnih energetskih sistema.

- Vitamini B6 i C doprinose dobrom energetskom metabolizmu, funkcionisanju nervnog i imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Pored toga Vitamin B6 još doprinosi i dobrom metabolizmu proteina i glikogena, produkciji crvenih krvnih zrnaca i regulaciji hormonske aktivnosti. Vitamin C takođe ima i pozitivan uticaj na funkcionisanje imunog sistema tokom i nakon intenzivnih fizičkih napora tj. treninga kao i na sintezu kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavica i desni. Pored toga vitamin C ima i veliki značaj u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Aktivne komponente proizvoda

1 doza (30 ml)

*%NRV

Beta Alanin - CarnoSyn®

2500 mg

-

Glicerol prah 65% GlicerolMax®

1000 mg

-

Taurin

1000 mg

-

L-arginin HCL

1000 mg

-

Fosforna kiselina

360 mg

-

Glukuronolakton

250 mg

-

Kofein

125 mg

-

Vitamin C

50 mg

63

Vitamin B6

5 mg

357

*NRV – nutritivna referentna vrednost

Sastojci: prečišćena voda; beta alanin (CarnoSyn); glicerol u prahu 65% (GliceroMax); taurin; L-arginin hidrohlorid; kiselina: fosforna kiselina; glukuronolakton; anhidrovani kofein; L-askorbinska kiselina (vitamin C); konzervansi: kalijum-sorbat i natrijum-benzoat; aroma; zaslađivač: sukraloza; boje: karamel obični; piridoksin-hidrohlorid (vitamin B6).

Upotreba: ½ ampule dnevno, 30 minuta pre treninga. Promućkati pre upotrebe.

Upozorenje: Kontrolisati unos kofeina tokom korišćenja ovog preparata, konsultovati lekara pre upotrebe. Ne uzimati ovaj proizvod ukoliko imate visok krvni protosak, srčanu aritmiju, glaukom, otežano mokrenje, dijabetes, čir, uvećanje prostate, poremećaj u radu tiroidne žlezde, problem sa jetrom. Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Čuvati van domašaja dece.

Napomene: SADRŽI KOFEIN (125 mg/30 ml)

Alergen upozorenje: U proizvodnom pogonu se proizvode i prizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju i ljuskare.

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: Češka

Zemlja porekla: Češka

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad