Amix arginine (120 kapsula)

2.090,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix arginine (120 kapsula)

Šta dobijate uzimanjem Amix™ L-Arginina?

- brzu regeneraciju i oporavak
- podršku anaboličkim procesima
- podršku mišićnom metabolizmu
- direktan prekusor azotnog oksida i vaskularnu podršku
- bolju seksualnu aktivnost

Amix™ L-Arginin je monoaminokiselinski preparat koji sadrži aminokiselinu L-arginin. L- arginin je aminokiselina koja ima izuzetno važnu ulogu u telu a ono što je još važnije, uloga ove aminokiseline naročito dolazi do izražaja kod sportista. L- arginin je direktni prekusor azotnog oksida (NO). Azotni oksid je jedinjenje koje pomaže pumpanje i sintezu proteina i čini osnovu mehanizma na kojem se zasnivaju azotni boosteri.

L- arginin ima brojne funkcije u biohemiji tela: jača imunitet, poboljšava lučenje hormona i izbacivanjе amonijaka iz tela. Osim što učestvuje i prozvodnji keratina, ova aminokiselina snižava holesterol, povećava mišićnu masu i jača mišićna tkiva, čuva ćelije i usporava proces starenja...

L- arginin je neophodan za normalno funkcionisanje endokrine žlezde i hipofize, koju stimuliše na sekreciju hormona rasta. Potreba za L- argininom naročito je velika kod muškaraca, pošto semena tečnost sadrži čak 80 procenata ove aminokiseline, a nedostatak može da dovede do neplodnosti.

Prirodni izvori arginina su jezgrasti plodovi, mrki pirinač, suvo grožđe, čokolada, susam i namirnice bogate proteinima.

 

Jedna doza (dve kapsule) sadrži:

L-Arginin

1000 mg

Sastojci: L-arginin baza, želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, vode, boje: titanijum dioksid), sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, silicijum dioksid.

Način upotrebe: 2-4 kapsule dnevno, 2 ujutru i 2 pre spavanja. Povećati dnevni unos vode.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

Alergen info: može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad